Sisteminizin Montajını Servise Mi Yaptırırsınız, Yoksa Kendiniz Mi Yaparsınız ?
Sisteminizin Montajını Nerde Yaptırırsınız ?
ben titiz biri olduğum için neyi nere koyarsam daha yi bir kasa tertibi yada verim alabilirim onu düşünürüm birde servis sadece takar geçer kablo düzenli düzensiz çokta tırık mantığıyla çalıştıkları için çok hoş bi durum olmaz ama nalamıyorsanız pc toplamaktan voltranın ayaklarını koluna,kollarınıda ayaklarına takmaya çalışırsınız bırakın dağınık olsun ama servis toplasın.
evet önce güzel bi liste sonra gerekli parçaları alıp ameliyata girmek varken neden başkasına yabtırayım hem kendin toplayınca neyin ne olduğunu biliyosun
Aldığım Malzemenin Çöpüne Kadar Bende Kalmasını İsterim.. İşin Zevki Orda.. Bende Evde Toplarım..
o sistemi kendin toplamak kadar zevkli bi iş var mı? :) o heyecanı yaşayarak, ellerin titreyerek bütün parçaları birleştirmek hiç bişeye değişilmez :)
Eve Geldik Montajı Kendimiz Yapıyoruz Derken Aldığımız Parçaların Biri Yada Birden Fazlası Ağrızalı Çıktı. Parçayı Bire bir Değiştirmede Zorluk Çıkartan Mağaza Varmıdır?
Benim Şuan Kullandığım Sistemi Gold'dan Almıştım Sabit disk i 2 Kez Değişmesine Rağmen 2 side Ağrızalı Çıkmıştı Ben Orda Toplattığım İçin Bunu Anında Gidermişlerdi.. Son Alacağım Sistemi Kendim Toplayacağım Ama Bu Ağrıza Konusu Düşündürüyor Beni..