Site açmak istiyorum, yardım edermisiniz?

sinna
16-09-2009, 22:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

İyi forumlar

Arkadaşlar, ben site açmak istiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz? Bildiğiniz,güvenli web hosting sitelerini, bundan sonra nasıl adım ataçağımı falan söylerseniz çok memnum olurum. Bu arada site içeriğim emlak sayfası olacak, şimdiden teşekkürler.

Nicoll
16-09-2009, 23:23   |  #2  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj

Hosting kolay... Alan adı tescil ettirdin mi? Oradan başlayalım alanınızla ilgili internette en çok aranan kelimelerden oluşan, yani içinde ev, emlak kelimeleri geçen aklıda kalıcı bir alan adı (domain) almalısınız. Örneğin sinnaemlak.bilmemne

Hostingi ister alan adını alacağın yerden istersen başka yerden alabilirsin. Ücretsiz olanları da var...

Html editörü olarak kompozer ve/veya pagebreeze kullanabilirsin. Ücretli olanları da var tabi dreamweaver gibi...

Eğer daha eğlenceli dinamik bir site istersen joomla yükleyebilirsin...

Gerisi senin yaratıcılığına, öğrenmene, azmine kalmış...

zxsel
16-09-2009, 23:37   |  #3  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

ucretsız blog sıtesı ıstıyorsan 100 de 100 guvenlı derım   www.blogcu.com  ucretlı host  ısmı falan verırlemı bılmem ama ucretsız verdıklerı hızmet cok ıyı bence o sıteye basvur ..onlar sana yardımcı olurlar

sinna
16-09-2009, 23:43   |  #4  
OP Taze Üye
10 mesaj

Evet gerisi bana kalmış :)

Tamam çok teşekkür ederim, bunları bi araştırıp denicem.

akillibilisim
18-09-2009, 20:55   |  #5  
Taze Üye
1 mesaj

yada istersen akillibilisim.com ile iletişime geç ucuz bir ücretle her şeyi hallederler sanada sitene bakmak kalır :)

mguney.com
12-10-2009, 12:27   |  #6  
Taze Üye
7 mesaj

Eğer ki ciddi bir çalışma içerisindeyseniz ücretli bir hosting tercih etmenizi öneririm.Buradaki arkadaşlarımızın dediği gibi tasarım senin hayal gücüne ve azmine kalmış birşey.
World press ile çok kolay site oluşturabilirsin.Örnek olarak incelemek istersen aşağıdaki linklere bakabilirsin.
Herhangi bir sorunuz olursa her zaman yardımcı olurum.

byzamane
14-06-2010, 16:50   |  #7  
Üye
67 mesaj

mguney özel mesaja cevap verir misin?