Önce yazı yazmayı öğren bi büyük bi küçük harf. İmla kurallarına uy.
SiTE ÇöKeRTMeDe SoRun: YaŞıYoRuM
- 1
- 2
Hacker kötü bir kelime.. iyi hacker yoktur. Hacker bilgisayar korsani demek.
cahil cahil konusmayin. iyi katagorisine girecek arkadaslar bilgi-islem, bilgisayar uzmani, bilgisayar mühendisi vs. gibi nam lar alirlar. hack nedir ne degildir. ip sini kaptiran aninda cevabini alir...
ozgur3185... AKILLI OL
gulyabaniHacker kötü bir kelime.. iyi hacker yoktur. Hacker bilgisayar korsani demek.Hacker bilgisayar korsanı demekte hocam.
cahil cahil konusmayin. iyi katagorisine girecek arkadaslar bilgi-islem, bilgisayar uzmani, bilgisayar mühendisi vs. gibi nam lar alirlar. hack nedir ne degildir. ip sini kaptiran aninda cevabini alir...
ozgur3185... AKILLI
Hack'ın ingilizcede argo bi kelime olduğunuda diyeyim. Küfür atmak gibi bişey artık : )
Tam anlamını öğrenmek istiyosan sana şey edim özel atım :D
ya arkadaşlar gerçekten yuh ya! bu tarz forumlarda bile artık hack, serial konuları serbest bir şekilde paylaşılıyor! en iyisi bu konuya hiç mi hiç katılmayın. Borga-X arkadaşımın dediği gibi burda böyle konular paylaşılmaz. ama yok illa yorum yapacağım diyorsanız buyrun :(
bos islerle ugrasma kardesim,eminim mahvettigin sitelerin (ki yapabiliyorsan diye soyluyorum) en basitini bile bes gun ugrassan yapamazsin
Bu konuyu kaç kişi okumuş böyle. Daha en baştan bu konuyu açanın amacı belli. Uzatmaya gerek yok
AdRaMiTiAdramitiyi yaklaşık 2 yıldır tanıorm. tanışmamız zaten bir olaydı. ama her türlü kötülükten olsun,hackerlerdan oLsn korumuş ve sürekli yanımda olmuştur. O yüzden hackermış,lamermiş..bunlar boş iş ve konular :) kendine yeticek kadar bilgin olsun :) paylaştıkça çoğalsın ;)eolosHackerliğin iyisi kotusu olmaz arkadaslar bana biriniz iyi diyeceğimiz bir hacker orneği versin.
Hösttt Cahil.. Sen ilk önce Bi Tanımlarını Öğren bunların ondan sonra Böyle yorumlar yaz.. Hackerlarda Kendi aralarında Gruplara Ayrılır.Sen sadece Black'da Takılmışsın veya Bir yerlerden duymuşsun Kulaktan dolma bilgiler ile.Msn'ye Gel sana Bugüne Kadar görmediğin Misyon Ve Kardeşliği Gösteriyim.O zamanda Düşünce Bu şekildemi olucak acaba ?
önce yazı yazmasını öğren ne biçim yazmış şuna bak sözlükle bile okuyamazsın
- 1
- 2