M€RHaßa aRKaDaŞLaR ßaZı RooD aCıĞı oLanSiT€LeRin aNa Fq(DavS) aCıĞınDan SH€€L İlE SeVer OluŞTuRaRaK SiTeDe aDMin YeTKiSi aLaßiliyoRuM. YazMa İZiNi OLaMaYAn SiT€L€RD€ YaZMa İSiNi Olu$TuRa ßiliYoRum aMa İnDeX ßaSaMıYoRum HATa RaPoRu KaPaLı OlMaSıNa RaM€N Ha:Ta RaPaRu aLıYoRum phß Lerİ KAlDıRMaNın ßaŞKa Yolu VaRmı V€ HATa RaPoRu VeRdiği ZAMAn PcYe CeReZ ßıRaKıYorMu ?
SiTE ÇöKeRTMeDe SoRun: YaŞıYoRuM
- 1
- 2
Burda boyle soruların cevaplarını istesende alamazsın. Yanlış forumdasın
burada böyle soruların cevabını bulamazsınız !
ayrıca yazı karakterlerini görenler yazdıklarını okumayacaktır emin ol. ben okudum pişmanım okuma hızımı 3 te birine düşürebilen tek yazı stili buydu saol
aakayrıca yazı karakterlerini görenler yazdıklarını okumayacaktır emin ol. ben okudum pişmanım okuma hızımı 3 te birine düşürebilen tek yazı stili buydu
ozgur3185M€RHaßa aRKaDaŞLaR ßaZı RooD aCıĞı oLanSiT€LeRin aNa Fq(DavS) aCıĞınDan SH€€L İlE SeVer OluŞTuRaRaK SiTeDe aDMin YeTKiSi aLaßiliyoRuM. YazMa İZiNi OLaMaYAn SiT€L€RD€ YaZMa İSiNi Olu$TuRa ßiliYoRum aMa İnDeX ßaSaMıYoRum HATa RaPoRu KaPaLı OlMaSıNa RaM€N Ha:Ta RaPaRu aLıYoRum phß Lerİ KAlDıRMaNın ßaŞKa Yolu VaRmı V€ HATa RaPoRu VeRdiği ZAMAn PcYe CeReZ ßıRaKıYorMu ?yahu belliki başka bir siteden alıntı yapmış baksanıza aklı sıra hava atacak. O yazdıklarını hangi siteden kopyaladıysan oraya oraya sor bence... Allah'ım yaaane günlere kaldık
lujiyanogoogleda aratınca sadece chip çıkıyo.alıntı deil herhalde.ozgur3185M€RHaßa aRKaDaŞLaR ßaZı RooD aCıĞı oLanSiT€LeRin aNa Fq(DavS) aCıĞınDan SH€€L İlE SeVer OluŞTuRaRaK SiTeDe aDMin YeTKiSi aLaßiliyoRuM. YazMa İZiNi OLaMaYAn SiT€L€RD€ YaZMa İSiNi Olu$TuRa ßiliYoRum aMa İnDeX ßaSaMıYoRum HATa RaPoRu KaPaLı OlMaSıNa RaM€N Ha:Ta RaPaRu aLıYoRum phß Lerİ KAlDıRMaNın ßaŞKa Yolu VaRmı V€ HATa RaPoRu VeRdiği ZAMAn PcYe CeReZ ßıRaKıYorMu ?yahu belliki başka bir siteden alıntı yapmış baksanıza aklı sıra hava atacak. O yazdıklarını hangi siteden kopyaladıysan oraya oraya sor bence... Allah'ım yaaane günlere kaldı
Şu an işyerindeyim ama ben sana bir sürü şey yazayım Google'da bulamayacağın. Biraz mantıklı ol bu gibi şeyleri yapabilen birinin burada bu gibi soruları neden sorsun, ayrıca buraya kadar (yazdıklarına istinaden ) öğrenen gerisini hayli hayli öğrenir. :))))))
lujiyanoŞu an işyerindeyim ama ben sana bir sürü şey yazayım Google'da bulamayacağın. Biraz mantıklı ol bu gibi şeyleri yapabilen birinin burada bu gibi soruları neden sorsun, ayrıca buraya kadar (yazdıklarına istinaden ) öğrenen gerisini hayli hayli öğrenir. :))))))alıntı yaptığı sitenin linkini yazarsan sana inanırım
lujiyanoBak sana bir iki tane site vereyim www.cyber-warrior.org ve www.turkislamteam.informe.com buradan ve bunun gibi bir çok sitehayır ben bu konuyla ilgili direk link istedim.ben diyorum ki bu konu sadece chipde var, alıntı deil.
Borga-xBurda boyle soruların cevaplarını istesende alamazsın. Yanlış forumdasıBorga-x gereken cevabı zaten verdi bence bu konuyu daha fazla uzatmanın bir manası yok
Başlangıç düzeyi lamer diyebileceğimiz bir arkadaş. Aslında cevabı basit ama sanırım, umuma açık bir yerde anlatmak yersiz olur. Aslında CHIP bünyesinde böyle bir alt forum olsa belki iyi huylu lamer ve hacker özentileri yetiştirebiliriz. Bir gün biz de emekli olacağız ve bilgilerimizi birilerine aktarabilsek iyi olurdu.
iyide cyber wariora kefalet ile alıyoruz biz her kesi almıyoruz
ya sorarım insanların yıllarca emek vererek yaptıkları sitelere zarer vermek nasıl bir düşünce tarzının ürünüdür. hackerliğin iyisi kotusu olmaz arkadaslar bana biriniz iyi diyeceğimiz bir hacker orneği versin.
seni şimdi hack yaparım görürsün o zaman ynalış forumdasın kardeş
eoloshackerliğin iyisi kotusu olmaz arkadaslar bana biriniz iyi diyeceğimiz bir hacker orneği versin.Örneğin; Türk'lüğü aşağılayan, Türkiye aleyhine çalışan, ulusumuzun çıkarlarına karşı yayın yapan siteleri hackleyen kişi ya da gruplar..
matrax551şimdi sana anlatmak istediğim şu. mesela atıyorum bie sitede bir yazı gördün ve o yazıdan bir kaç kelime aldın ve kendinde bir şeyler ekleyerek bunu burada yazdın...Meselâ al benim yazdığım bir konu sana buradan bir çok konu çıkartıp başka sitelerse sende birşeyler ekleyerek bir konu oluşturabilirsin örnek: Sistem üzerinde çalışan programların firewall ın antivirusun mail servislerinin barındırdığı zayıflıkları kullanmak için yazılırlar. C dili, perl dili, ruby, python, gibi dillerle yazılırlar. Her dil için ayrı ayrı kullanma tarzları ve programları vardır. C exploitler cygwin yada Linux işletim sistemlerinde, perl exploitler yine linuxlerde ve activeperl de çalıştırılır. Bunlar bizim konumuz değil. Ondan şimdilik geçiyorum. Exploitleri tanıyalım.gibilujiyanoBak sana bir iki tane site vereyim www.cyber-warrior.org ve www.turkislamteam.informe.com buradan ve bunun gibi bir çok sitehayır ben bu konuyla ilgili direk link istedim.ben diyorum ki bu konu sadece chipde var, alıntı deil.
bundan bir kaç kelime alınıp bir konu açabiliriz
Ayrıca Borga-X'e katılıyorum arkadaşın verdiği cevab yeterli
eolos hackerlık sadece site hacklemek değildir. Hackerlar şirketlerde güvenliği sağlamak için de çalışıyorlardır. Bütün hackerlar kötüdür demek yanlış olur.
hackerlara kötü demeyin..
yukarda gecerli ve destekledigim sebepler siralanmis bilgisiyle halkin sesi olur
yaptigi islerle protestosuyla ders olur.. bence :) her eve lazim..
dgkncodereolos hackerlık sadece site hacklemek değildir. Hackerlar şirketlerde güvenliği sağlamak için de çalışıyorlardır. Bütün hackerlar kötüdür demek yanlış olur.ama ben hackerliğn tanımını yapmadım tanımı acıklamana gerek yok biliyorum zaten benim orda anlatmak istediğim şey insanların emek harcayarak yaptıkları sitelerin hacklenmesinin yanlıs oldugu evet bazı siteler bunu hak ediyo olabilir ben olayı sadece etik olarak ele aldım herkez düşüncesini soler arkadaslar burası özgür bir forum bu işi yapan arkadaşlarada bişey demiyorum diyememde zaten çünki insanlar yanlış oldugunu düşündükleri şeyi yapmazlar demekki onlara göre yaptıkları şey dogru.
eolosevet aynen katılıyorum.microsoftun az da olsa hacklenmesine ben bir anlam veremedim mesela.iş kıvamında bırakılmalı.dgkncodereolos hackerlık sadece site hacklemek değildir. Hackerlar şirketlerde güvenliği sağlamak için de çalışıyorlardır. Bütün hackerlar kötüdür demek yanlış olur.ama ben hackerliğn tanımını yapmadım tanımı acıklamana gerek yok biliyorum zaten benim orda anlatmak istediğim şey insanların emek harcayarak yaptıkları sitelerin hacklenmesinin yanlıs oldugu evet bazı siteler bunu hak ediyo olabilir ben olayı sadece etik olarak ele aldım herkez düşüncesini soler arkadaslar burası özgür bir forum bu işi yapan arkadaşlarada bişey demiyorum diyememde zaten çünki insanlar yanlış oldugunu düşündükleri şeyi yapmazlar demekki onlara göre yaptıkları şey dogru.Son Düzenleme: matrax551 ~ 13 Mart 2008 20:34
Tahribat.com 'a gel kardeş orada bulursun. :D
Hahahahahha : )
Davs ile iss açığını kullanıyosun. Web sitesinin asp tabanlı olması gerekiyo. Her istediğin siteye karışamassın :D
Bittim sana ya...
Ama tahribat.com var. Sana önerebileceğim güzel bir web sitesi. Kaliteli insanlar var orda heyk konusunda uzman sayılabilecek insanlar yani.
- 1
- 2