ya rkadaslar reklamı gecmek ıcın tıklayın a basıyorum ama 10 sanıye gecmesıne ragmen anca anasayfaya giriyo zaten ınternet yavas bıdem bu reklam ısı cıktı ıyce beklemek zorunda kaldık .REKLAMI GECE BASIYOM HALA GECMIO BI YARDIM
site girisindeki reklam kalksın
yaa arkadaşlar biliyorum zaten site reklam dolu bari giriştekini kaldırsınlar zaten 4gb kotalı adsl'miz site çok iyi ama benim için olmazsa olmazlar arasında hergün nerdeyse 50'defa siteye giriş yapıyorum zaten ttnet geçiriyo kotalara fzladan son iki üç aydır hayırdır bakalım...
Gözlemlediğim kadarıyla bir kez ana sayfaya girince bir daha reklam çıkmıyor. Tabii her çıkışta cookieleri silmiyorsan.
hangi sitede var böyle reklam uygulaması daha başka yerde rastlamadım.
siteyi ortalayın saglı sollu altlı üstlü reklam alın.
bu şekilde sol kısım kullanılmıyor.
ordan çıkartın paranızı.
https://www.chip.com.tr/forum sık kullananlara ekyin bağlantılara sürükleyip bırakın güzel bir butonunuz olsun her seferinde adresi yazmaktan kurtulun reklama takılmadan direk foruma akın... herkese kolay gelsin..
cbilgen13https://www.chip.com.tr/forum sık kullananlara ekyin bağlantılara sürükleyip bırakın güzel bir butonunuz olsun her seferinde adresi yazmaktan kurtulun reklama takılmadan direk foruma akın... herkese kolay gelsin..İşte bende reklemı yeni örğrendim hep o buttonu kullanıyodum
aynen benimde sık kullanılanlarda chip.com.tr/forum diye ekli chip in anasayfasına bakmayalı aylar oldu
Rss beslemelerinden girdiğim için reklam sorun olmuyor ama hem CHIP'in hemde Intel'in reklam alma ve yayınlama hakkı vardır. Kimse site yöneticilerinin işine karışamaz. Bir şekilde bu sitenin ayakta kalması için gereken bir meblağdır bu. Ben sitenin ayakta kalabilmesi için o reklama bir kez tıklıyorum. O sayfa kendi kendine açılırken ben diğer işlerimi yapıyorum. Daha sonra kapatıyorum sayfayı. O tıklama bile bu siteye bir gelirse ve ben bu sıteyı sevip insanlara yardım ediyor ve yeni bir seyler öğreniyorsam olsun günde bir kez tıkliyim ne olacak. Taş taşımıyorum sonuçta.
Bu arada bu uygulamayı ben bir kaç sitede gördüm. kimse görmedim demesin
Ben intel yazısını görmemek için direk reklamı gecmek için tıklayına basıyorum.