site hackledim
valla sen ne akıllısın öyle ya...siteyi açmışsın sonra HACKED BY YUSUF yazmışsın...sen gerçekten hacklesen anca oraya YUSUF YUSUF yazarsın
Wayyss kardeş ya sen buralarda sürünme..
Wallaha çok zekisin sen yhaa..3 Adımda hacker hehee..
1.. ____ 2.Hesap aç _____ 3. Hacked By Yusuf yaz okeydir..
Way bee...
bu nası bi aklın ürünüdür böyle ya?
yok acıgı affetmezsin yok hacked by yusuf falan...
bari eglence bolumune acsaydın daha iyiydi, en azından bole berbat bi espri anlaşın oldugunu düsünmek daha iyidir su durumdan...
zaten şakadyı arkadşlar eğlence bölümünü unuutum malesef
fanatik_gszaten şakadyı arkadşlar eğlence bölümünü unuutumŞaka yapınca belirtirsen daha güzel olacak... Bir smiley koy(), 1 not düş.. Sadece yazdığın bir şeyi okuyan kişilerin şaka yaptığını anlaması hele ki seni yeni yeni görmeden tanımaya başlamış kişiler için oldukça zor olduğunu anlamaya çalış ve bu insanlara da hak ver.. Dediğim gibi Chip'i hacklerim konusundan sonra bu konu da şaka ile karışık senin hakkında insanlar üzerinde hoş etki bırakmamıştır diye düşünüyorum.. Ama bir şekilde daha ilk mesajında şakayı belirtsen bu olumsuz etki hiç olmamış olurdu..
Uzattım biliyorum..
Hackerlığı böyle esprilerle küçümsemeyin!
hacker lık küçümsencek bişey değil ama özenilcek bişeyde değil.gördüğüm kadarıyla bu arkadaş bu işlere pek meraklı...
frkn_uahacker lık küçümsencek bişey değil ama özenilcek bişeyde değil.gördüğüm kadarıyla bu arkadaş bu işlere pek meraklı...dimi yaw özenmiş çocuk verin eline fareyi oynasın ugraşmayın rahat bırakın yahufanatik_gs
yanlış anlama şaka şakaSon Düzenleme: mehmet00731 ~ 16 Mart 2008 21:13