abi bi site açacam içinde chat.oyun.video.photoshop dersleri.html.proğram vs. şeyler var ama nasıl bi ad alim karar veremedim mesela www.superkral.com nasıl net veya org yardım edin ltf
SİTE İSMİ
Açıkçası, kaliteli bir site yaptıysan "superkral" bence hiç uygun bir isim değil. En azında bana kalitesiz bir site hissi veriyor.
superkral dandik biraz orjinal biş olsun
Ben bi ara unnormal ismiyle açmayı planlıodum bence güzel isim www.unnormal.com
efsanefenerli1907Ben bi ara unnormal ismiyle açmayı planlıodum bence güzel isim www.unnormal.com
efsanefenerli1907Ben bi ara unnormal ismiyle açmayı planlıodum bence güzel isim www.unnormal.comBence de süper isim..
yaww ben www.netalemi.com aldım 1 hafta kulandım siparişleri karıştırdı isimtescil.com firması yeni bi ism bulmama lazım lütfen yardım acil yardım lütfennnnn
yaw benim içn farketmez ama kulanıcının aklında kalmasını istiyorum ismin haaa site ole ahım şahım bişey değil http://showx.sitemynet.com/ts.htm burda yaptığm sitelerin adresleri var bi bakın isterseniz yani ismi kulanıcının aklında kalmasını istiyorum zor bi ism takarsam kulanıcının aklında kalmazzz. yinede emeğinize sağlık ama hale bi ism arıyom