Arkadaşlar bileniniz varsa şöyle güzel bir logo yapabilirmi ben fotoshop kullanmayı bilmiyorum logo şöyle olacak
Ümraniye Haber
buda sitesi::
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar bileniniz varsa şöyle güzel bir logo yapabilirmi ben fotoshop kullanmayı bilmiyorum logo şöyle olacak
Ümraniye Haber
buda sitesi::
Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Kardeş googlede arat bir sürü beleş banner sitesi çıkıyo onlardan birinden geçici banner yap ondan sonra banner maker indir ve bannerini tasarla
http://djburakfanclup.blogcu.com/3941634/ (Kendi Adresimdir. Garantisi Benimdir.)
Adresten Logo Yapma Programı İndirip. Logo Yapmayı deneyebilirsin ! Ufak Defek İyi Kötü Bi Logo Yap Gidsin
:)
Arkadaşım Sitenin Adresini Yada İsmini Versen Logoda Yardımcı Olabiliriz Belki ![]()
umarım bu isine yapar bn yaptım
bu logoyu hangi program ile yaptın
photshop 7.0 ın image readır ekiyle
Bende Çok beğendim banda aynı şekilde banada yaparmısın
yaparsan:
GamePlay
Oyununa Adresi
ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
arkadaslar ben bir logo hazırlamak istiyorum. Ama nasıl yapılır bılemıyorum programlamı yapılır acaba ? eğer programla yapılırsa lutfen nasıl indireceğim hakkında bilgi verin. eğer programsızsa bır tane hazırlarmısınız. rica ediyorum cok makbule qeçer :) şöyle olsun KuTsi Fan CLub yanlarındada kutsinin resımlerı olsun. we su adrese bağlansın : www.kutsifanclubb.tr.gg/ bu şimdiden cok tesekkur ederim iyi calısmalar dılerım ...