evet arkadaslar yorum bekliyorum size birkac bilgi veriyim
blog olucak bilgilendiricek ismim furkan soyadim tasdelen pcman nickim 13 ve 34 sevdigm sayilar oyle bi kombinasyon bulursak super olur
Sitemin Ismi
Hayırlı olsun. Yardımcı olması açısından blogaritma 'ya göz at. Belki yardımcı olabileceğim bi şeyler olur ya da senin bana.
Hayırlı olsun. Yardımcı olması açısından blogaritma 'ya göz at. Belki yardımcı olabileceğim bi şeyler olur ya da senin bana.Sitendeki her şey kopyala yapıştır. Alıntı yaptığın yerleri de yazmamışsın...
Index of /
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at furkantasdelen.com Port 80
Diyo zaten bişey kurulu değil neresi kopyala yapıştır. Netbook ta anca kopyalayabiliyosun daha notebook u yeni aldım.
Index of /Üstteki mesajımın tamamını oku önce : ) Alıntı falan hani.
Apache/2.2.17 (Unix) mod_ssl/2.2.17 OpenSSL/0.9.8e-fips-rhel5 DAV/2 mod_auth_passthrough/2.1 mod_bwlimited/1.4 FrontPage/5.0.2.2635 Server at furkantasdelen.com Port 80Diyo zaten bişey kurulu değil neresi kopyala yapıştır. Netbook ta anca kopyalayabiliyosun daha notebook u yeni aldım.