Sitenin css ayarlarını değiştirmek?

Der Rote BaroN
27-03-2010, 18:43   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Öncelikle web tasarım bilgim olmadığını belirterek söze girmek istiyorum. Bir webmaster'a www.issizgenclik.com sitesini yaptırdım. Google Chrome ile web sayfasının belli yerlerini "Kaynağını göster." diyerek görebiliyorum. Şimdi EngInSite CSS Editor diye bir program var elimde. Siteyi bu programla açarak css içinde bazı değişiklikler yaptım.

Aşağıdaki resimde anasayfada yer alan resmi görüyorsunuz. Bu resme sağ tıkladığımda tinypic sitesine yüklendiğini anlıyorum. Localhost'ta olmadığı için Filezilla ile silip yerine başka bir resim yükleyemiyorum haliyle. Ben bu resim yerine başka resim yüklemek istiyorum ve bu yeni resmin linkini css'ye ekliyorum ama sorun şu ki, sitenin mevcut css'sini nasıl değiştireceğimi anlayabilmiş değilim. 

Der Rote BaroN
29-03-2010, 21:12   |  #2  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Cevabını uzun uğraşlar sonucunda buldum. Site phpbb2 ile yapılmış. ACP'den girdim ve Extreme Styles menüsünden Show on left frame menüsünde (sol menüde) olmasını istediklerime tek tek tık koydum. Sonuç olarak bahsettiğim değişiklikleri yine ACP panelindeki bu sol menü aracılığıyla yapabildim.

Özel mesajla destek veren tüm arkadaşlara teşekkürler.