Kendi yaptığım siteye nasıl forum ekleyebilirim?İnternette çokca araştırdım ama sonuç elde edemedim.Bu hizmeti sağlayan bir web sitesi varsa paylaşabilirmisiniz.
Siteye forum ekleme?
Bu adresten http://freesmf.org/signup.php Üye Olup farklı uzantılar Secebilirsin Panel dili Ve Kurulacak Forumun Temel dilini Türkce olarak ayarlayabilirsin. Full Ücretsizdir
Teşekkürler arkadaşlar.Önerdiğiniz sitelerde gerçektende hoş forumlar hazırlanabiliyor.Tam olarak bilmiyorum ama galiba bu sitelerde hazırladığımız forumlar için reklam alamıyoruz.Reklamı kendileri bizim forumumuzda yayınlıyorlar.
Belki çok şey istiyorum ama reklamlarıda kendimizin yayınlayabileceği bir forum hazırlayıp yayınlama sitesi var mı?
MatematikCanavarıTeşekkürler arkadaşlar.Önerdiğiniz sitelerde gerçektende hoş forumlar hazırlanabiliyor.Tam olarak bilmiyorum ama galiba bu sitelerde hazırladığımız forumlar için reklam alamıyoruz.Reklamı kendileri bizim forumumuzda yayınlıyorlar.Ücretsiz Forum Sitelerinin Hic birinde Kendin Reklamını Koymana İzin Vermiyorlar.Paralı aldıgın Da İstedigini Yapabiliyorsun ancak :)
Belki çok şey istiyorum ama reklamlarıda kendimizin yayınlayabileceği bir forum hazırlayıp yayınlama sitesi var mı?
Kolay Gelsin ...
Ücretli hostta Php-fusion,Php-nuke yada Smf en iyileri en cok tutulanlardır.
Daha sonra silebilir miyiz peki forumu(Ya da üyeliğimizi)
FORUM SİTESİ AÇILIR ...
FORUM İLE İLGİLİ HİÇ BİR BİLGİSİ OLMAYANLARA HER TÜRLÜ DESTEK.OLUNUR..
2 GB WEB ALANI (çok yüksektir. isterseniz araştırabilirsiniz)
.com .net .org .biz ...
Cpanel/plesk kontrol .
%99,8 virüs korumalı.
Bütün forum eklentileri yapılır.
Arama motorları kayıt edilir.
Binlerce forum teması.
7/24 Destek
1GÜN İÇİNDE TESLİM
HERŞEY DAHİL YILLIK: 75 YTL
İLETİŞİM: a.aslan0707@hotmail.com
kardes istersen sana ucretsiz www.bizimonline.biz uzantili forum kurarim kullanici adi.bizimonline.biz seklimde phpbb kurulacaktir.
istersen msnden ulasabilirsin. msn casama@casama.cjb.net