Merhaba arkadaşlar belki basit bir soru oldu ama. Gerçi ben videoyu ekledim fakat sunucuya atınca çok geç açılıyor. Halbuki hemen açılsa videoyla beraber dolsa alt gösterge.
Şimdi benim elimdeki video avi uzantılı 9 mb büyüklügünde bir video. Bunu kendi bilgisayarımda kodla koyunca normal. Ama sunucuya atınca önce videoyu hafızaya alıyo ve sonra oynatıyo. Ve uzun bir zaman sürüyor bu işlem. Ama youtubedeki gibi sayfayı açar açmaz videonun başlamasını istiyorum.
Benim kullandıgım kod şuydu:
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<embed name="RAOCXplayer" src="bbb.avi" type="application/x-mplayer2" ShowStatusBar="0" AutoSize="true" DisplaySize="0" AutoStart="true" width="580" height="448"></embed>

Şimdiden teşekkürler.
Ben Harbiden eşeğim yaaa. Ya da sabah mahmurluğu olsa gerek. Kusura bakmayın arkadaşlar. Araştırıp etmeden konu açıyorum. Ufak bir aramayla kodu buldum. Burda da paylaşayım da diger arkadaşlar da faydalansınlar. Özür diliyorum sizlerden.
- [ Tüm kodu seç ] [ Yeni Pencerede Göster ]
<object id="mediaPlayer" width="320" height="300" classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.." type="application/x-oleobject"> <param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv"> <param name="ShowControls" value="1"> <param name="AutoStart" value="0"> <param name="ShowDisplay" value="False"> <param name="AutoRewind" value="0"> <param name="PlayCount" value="3"> <param name="ShowStatusBar" value="1"> <param name="ShowGotoBar" value="0"> <param name="AutoSize" value="0"> <param name="EnableContextMenu" value="false"> <param name="BorderStyle" VALUE="1"> <param name="DisplayForeColor" VALUE="0"> <param name="DisplayBackColor" VALUE="0"> <embed type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/" filename="dosya_adi.wmv" src="dosya_adi.wmv" name="mediaPlayer" autostart=0 showcontrols=1 showdisplay=False showgotobar=0 enablecontextmenu=false showstatusbar=1 autosize="0" width="320" height="300"> </embed> </object>