merhaba arkadaslar ben bı sıte yapıyorum tamamen xml ve flashtan olusuyor sıtemın tasarımını yaptım ama navıgasyon buton renklerını degıstıremıyorum cs4 ıle acıp ımport edıyorum fakat o zamanda attıgım flash sıteyı gormuo komple calısmıyor sıtem anlıcanız acılen su buton renklerını beyaz yapmam gereklı yardım edecekler sımdıden saolsunlar...
bıde .flp dosyası var onuda acamıorum hıcbı porgram ıle :(
siteyi düzenleyemiyorummm
yardımcı olabilirim ama sitenin yapısını tam olarak anlatırmısın? mesela o butonları nerede hazırladın, flash da yaptığın kısım hangisi gibi
öncelıkle tşk ederım ama ben kendım hazırlamadım butonları sıte komple xmlye dayalı bır flash sıte yanı sıte ıcerısındekı dosyaların resımlerı sunlar
SİTE CONFIGURASTION ICINDE XML DOSYALARI , VİDEODA VİDEO , STYLES CSS . İMAGESHTE RESİMLERİ VAR BOYLE ISDE
tamam sen hazırlamamış olabilirsin ama butonlar flash da mı hazırlanmış yoksa başka bir programda mı onları anlayabilmen lazım. sorunu tam olarak anlamaya çalışıyorum o yüzden soruyorum
butonlar flashta hazırlanmıs abı fla dosyası var duzenleyıp atıorum bu sefer sıte calısmıo :;(
YANI FLP FLASH PROJESI VAR ONU BI TURLU ACAMADIM ONU ACSAM BELKIDE DUZLTEBLCEM LTFN YARDIMCI OLUN :(
normal haliyle çalışırken de butonlar flashda mı yapılmıştı?
evet ıstıosan ben upload edıpo sıteyı sana yollumu abı ozelden
http://www.fileden.com/files/2008/5/17/1916371/aaa.rar buyur bu lınk abı
[url=../kisisel/128080/]teknohat[/url] yardım edıcekmısın ???
merak etme edicem :) ama dediğim gibi kotayı aşmışım bu ay o yüzden hiçbirşey indiremiyorum eylül ayına bir girelim hemen indirip bakıcam
teknohat eylul ayınada gırdık :(
özkan merak metme ben bir söz verdiysem tutarım aklımdasın hep ama siteni bir daha upload edermisin indirilmiyor çünkü ya da msn e ekledim seni oradan gönder