sıvı nitrojen ile soğutma bana biraz tehlikeli geldi sizce sakıncalımı
sıvı nitrojen hakkındakı goruslerınız
kesinlikle tehlikeli bir madde olup patlama ve parlama özelliği olan bir madde ile çalışırsın. En ufak bır kıvılcım seni ve sistemini tahtalı köye postalamaya yeterde artar bile.. Bu işi bilen birisi ile yapmak ve gerekirse o kişiden öğrenmeden bu işlere girmek kesinlikle intihar demektir...Ben böyle biliyorum...Yanlışım varsa bilen birisi beni uyarsın
nitrojen bu abiler şakası olmaz ya acemiysen bulaşma yaw yanıcıdır parlayıcıdır kimyasaldır hz googleden bi araştır anlarsın nedemek istedigimizi
anakrtı bile dondurmuş sakat bu iş uraşcaktım vazgeçtim
bunu o c ciler kullanıyordu yani tehlikesinden degil anakartı dondurdugundanmı vaz geçtin :) :)
dondurması bir yana parmaklarını kaybetme riski bile var. Adamlar özel tecizatlarla çalışıyorlar. Eğer bilmiyorsan bence iyice araştır o şekilde bu işe başla.
Bu öyle bi kimsayal ki eline dök.Sonra eline dokun elin tuzla buz olur.Bu madde atomdaki elektron hareketi durduruyor.Ve o madde dağılıyor.
genel olarak herkesin demek istediği, otur oturduğun yerde fan veya su kullan...hayır, neyi soğutacaksın bu kadar :D
sistemini yazar mısın? ve yapmak istediğin işlemleri...
benimki meraktan sadece bende AMD var yuk altında en fazla 43 yapıyor
Bunun gibi mi yapmak istiyorsun sistemini? Yazık parçalara ya. Resmen eziyet :)
Ayrıca o nitrojenle NFS oyunlarında ne hız yapıyorduk. Egzoz dan alev çıkıyordu. Evin içerisinde öyle bir sıvıyı koymak, cesaret ister. Bir bakarsın kasa evin içinde turluyor.
valla evin ortasında çukur açarız
sıvı nitrojen kimin elinde olduğuna göre değişir
işi bilmeyen birinin elindeyse tehlikelidir
ama işi bilen birinin elinde güzel skorlar aldırır;)
bazen uzmanlarda hata yapabiliyor
eet bu işler bize göre değil
Borga-xkesinlikle tehlikeli bir madde olup patlama ve parlama özelliği olan bir madde ile çalışırsın. En ufak bır kıvılcım seni ve sistemini tahtalı köye postalamaya yeterde artar bile.. Bu işi bilen birisi ile yapmak ve gerekirse o kişiden öğrenmeden bu işlere girmek kesinlikle intihar demektir...Ben böyle biliyorum...Yanlışım varsa bilen birisi beni uyarsıarkadaşlar nitrojen inert bi madde değilmiydi?bu yüzden yanmaz patlamaz diye biliyorum
merak etme içine esotizm rhp3 koy manyaklıgı geçer
KorsanNetTeamAyrıca o nitrojenle NFS oyunlarında ne hız yapıyorduk. Egzoz dan alev çıkıyordu. Evin içerisinde öyle bir sıvıyı koymak, cesaret ister. Bir bakarsın kasa evin içinde turluyor.Bırak evin içinde turlamayı camdan basıp gidebilirSakat işler bunlar eğitimsiz bulaşmamak lazım.Gerçi ben hiç bi türlü bulaşmam da
Son Düzenleme: efsanefenerli1907 ~ 17 Ağustos 2007 21:46
Borga-xdondurması bir yana parmaklarını kaybetme riski bile var. Adamlar özel tecizatlarla çalışıyorlar. Eğer bilmiyorsan bence iyice araştır o şekilde bu işe başla.Bırak borga hiç başlamasınlar işe. Yüksek skor alıp ne yapacaklar, ünlümü olacaklar? Önemli olan işe yarayacaksa bu sistemin kullanılması, hızı 8 ghz yapacaksın da ne işe yarayacak bu hızdan aşağı çalışmam diyen program mı var? Bu iş kışın soguktan donmamak, ısınmak için kararsız uranyum çekirdeğini nötron bombardımanına tutmaya benziyor. Bilmeyen birinin eline geçerse tam felaket.Nitrojenin patlama etkisini dikey limit filmini izleyenler, dondurma etkisinide cezalandırıcıyı izleyenler anımsayacaklardır.