Sıvı Soğutma !!!

İtacHi_
05-08-2009, 20:35   |  #1  
İtacHi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,894 mesaj

Arkadaşlar bana sadece CPU için sıvı soğutma önerisi lazım.Çünkü E4600 ün ancak sıvı soğutma ile 4.0GHZ ye çıkacağını duydum.Ama diyorsanız ki hava soğutmaylada bu işi  yaparsın o zamanda bana 150TL ye kadar air cooler tavsiyesinde bulunursanız sevinirim....

Mustafa Can
05-08-2009, 23:34   |  #2  
Mustafa Can avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,248 mesaj

alaka yok fark sadece birinin sessiz olması ayrıca su sızarsa ne olur onu yazarmısın? Ağzı kulaklarına varıyor

İtacHi_
06-08-2009, 07:35   |  #3  
İtacHi_ avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,894 mesaj

Arkadaşım bizler pc den anlamayan kullanıcılar değiliz demi?Anlamasak burda ne işimiz var?Demek istiyorumki bende biliyorum su sızarsa ne olur ama bu işlemi profesyonel bir şekilde yaptıktan sonra su sızcak diye korkuya gerek yok.Ha diyelimki bilmeyen bi adam taktı hortumların bağlandığı yerleri tam sıkmadı o zaman o sıvı yavaş yavaş anakarta süzülür zaten bu sıradada pc de onarmal şeyler oluşur sende farkettiğin anda anakart çoktan pert olmuştur zaten.Herneyse arkadaşım her konuya istenen cevabı vermek lazım ben senden tavsiye istedim sen  bana ne dedin bu yüzden cevaplarımıza dikkat edelim.Sayın adminler duyun sesimi!!!!!

(hala CPU sıvı ve air cooler arıyorum tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler)

Oguzhan3886
06-08-2009, 21:30   |  #4  
Yeni Üye
36 mesaj

arkadaşım bence sıvı soğutmaya gerek yok çünkü ben p4 ü 2.8 ghz den 4ghz e stock fanla çıkarabildim tabi oc olayında ram lerin ve anakartında önemli sıcaklıktan çok sistemin stabil değilse senin işlemcin ile maximum o kadar oluyor demektir bu arada ben 4.0 ghz ile xp yi zor açtım win7 açılmadı stabil olmadığından dolayı