SİYAH VİSTA TEMA (Size özel)
paylaşım için sagol indiriyorum
Arkadaşım seni kutlarım. Aylarca aradığım temayı sen getirdin. Çok çok teşekkür ediyorum sana.
avatarama nasıl kurulacak. kuramadıTeay ki sşekilde kurabilirsiniz;a.) İzin vermeyen sistem dosyalarını patchlenmişleriye değiştirerek. Bunun sisteme hiçbir zararı yok ve istediğiniz anda tekrar orjinal dosyaları kullanabilirsiniz.Sadece temaları kullanmamıza izin vermesini sağlayacağız. İlgili dosyalar ve anlatımı aşağıdadır. İndirip yönergeleri uygulayın.
b.) Tune up yazılımını kullanabilirsiniz. Programı kurup customize windows - winstlysler seçeneğinden viual style seçeneği seçip ADD- instal visual styler from disk seçeneğinden tema dosyanızı gösterin eç'ı seçin.Aplly visual styler seçeneği ile eklediğiniz temayı etkinleştirin. Ayrıca system elements seçeneği ile ikonlarınızı değiştirebilirsiniz.
ya bende bır sey arıyordum buldum ındırdım ama boş cıktı ve cok uzuldum fenerbahçe temasıydı ve olağanustuydu.bunu bulabılırmısınız khramn abi?
onlineTRya bende bır sey arıyordum buldum ındırdım ama boş cıktı ve cok uzuldum fenerbahçe temasıydı ve olağanustuydu.bunu bulabılırmısınız khramn abi?Vista için mi xp için mi?
kahraman abi. varsa bide resimdeki kenar çubuğu araçlarını ve görev çubuğunun üstünde bulunan mac tipi görünümü de gönderebilirmisin.
arkadaşlar bir sorum var bu tema vista için mi?xp için mi?
xp için olanı yokmu ya xp ye denedim bazı bölümlerinde takıldım
khram abi xp için olanı varsa link verebilirmisin
teşekkur ederım ındırıyorum ıkıncı dedıgını anlamadım ne lınkı?
ILK LINKI INDIRDIM UYGULAMAYA CALIŞTIM OLMADI IKINCI LINKIN DE NE OLDUGUNU ANLAMADIM*???
ben yokken baya gelısmeler olmus buralarda ya kotam dolmaya basladı yavas yavas :):)))
beni pek sarmadı tema ama beğenenler olmuş (:
Siyahı severim. Ama Xp kullanıyorum
kahraman abi. varsa bide resimdeki kenar çubuğu araçlarını ve görev çubuğunun üstünde bulunan mac tipi görünümü de gönderebilirmisin.
avatarkahraman abi. varsa bide resimdeki kenar çubuğu araçlarını ve görev çubuğunun üstünde bulunan mac tipi görünümü de gönderebilirmisin.http://rapidshare.com/files/155841739/Yeni_Klasoer__2_.rar.html