Arkadaşlar ekran kartı almayı düşünüyorum bu model hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?fiyat performans nasıl olur sizce?yada başka bir öneriniz varsa yazarmısınız?...Teşekkürler...
Siz ne derseniz o:)
- 1
- 2
o paraya alabileceğin en iyi kartlardan biri 512 mb olması ekstra avantaj herhalde 6600 gt de düşünülebilir.
ganzolisto paraya alabileceğin en iyi kartlardan biri 512 mb olması ekstraBuraya kadar ganzoliste katılıyorum..
Tabi 256 Bit veriyollu olursa ekstra ekstra avantaj olur..
çekirdek hızı biraz düşük geldi bana
7600GTX al bence daha mantıklı
crossfire çalışan 2 tane 1600 bi tane 7600gtx kadar performans göstermiyor
TT06 kardeşim,
Kesinlikle resimdeki kartı alma..Çünkü eski teknoloji diyim sana..DDR2 ram ve 128Bit veriyolu..512MB`ye aldırma..
Sana o fiyat civarında,azcık da paraya kıy ve şu 2 karttan birini al bence..
SAPPHIRE RADEON X800 GTO 256MB (169,00 USD + KDV)
veya
SAPPHIRE RADEON X850 XT 256MB (196,00 USD + KDV)
bu dediğin kartlar'Da eski teknoloji arada pek fark yok 7600gtx daha geçen ay çıktı fiyatıda 210usd :D:D:D
Mdgbu dediğin kartlar'Da eski teknoloji arada pek fark yok 7600gtx daha geçen ay çıktı fiyatıda 210usd :D:D:Bu arada X850xt x800 gto neden eski teknolojiymiş.Sm 3.0 olmadıgı içinse yanılıyorsun.Tamam 3.0 testlerini gerceklestiremiyor ama sm 2.0 ile sm 3.0 arasındaki farkı cok göremezsin."İki oyunda SM3.0 açık mı değil mi anlamak çok kolay değildir ama HDR'yi hemen görürsünüz. Ama bu da henüz çok yeni. Mevcut kartlardan bir sonraki nesilde standart olacak. X1900 mesela. Nvidia'nın kartları eğer düzeltmezlerse FSAA ve HDR'yi aynı anda açtırmıyor. Zaten performans düşüşü çok olacağı için mantıklı da olmaz. Dolayısıyla şu an özellik kısmında HDR'yi çıkarırsak SM2.0ve3.0 konusu sizi çok rahatsız edecek bir konu değil. DEdiğim gibi eğer firmanın ATI'ye gıcıklığı ya da Nvidia ile özel anlaşması yoksa aynı görüntü kalitesini SM 2.0 ile sunabilir. Zaten X800GTO ve X850 SM 2.0 değil 2.0b destekler. Bu nedenle SM3.0 hesaplamalarını yapabiliyorlar. SM3.0 daha hızlı yapıyor o kadar. "
Alacağın ekran kartının, kullanmakta olduğun anakartla uyumlu olup olmadığını araştırmadan karar vermemelisin. Bildiğim kadarıyla eski ekran kartlarıyla yeniekran kartlarının yuvaları aynı değil. Buna dikkat etmelisin.
selhanAlacağın ekran kartının, kullanmakta olduğun anakartla uyumlu olup olmadığını araştırmadan karar vermemelisin. Bildiğim kadarıyla eski ekran kartlarıyla yeniekran kartlarının yuvaları aynı değil. Buna dikkat etmelisin.Anakart ya Pcı destekliyordur ya da Agp.Bu ikisinin yuvası farklı olur.
Mdgbu dediğin kartlar'Da eski teknoloji arada pek fark yok 7600gtx daha geçen ay çıktı fiyatıda 210usd :D:D:Şu an Türkiye`de alabileceğim bir yer ya da Türkiye`ye hizmet verebilen online site söyle alalım bu kartı..Ayrıca arkadaş Ankara`da..Ankara`dan bu dediğin karta ulaşması daha da zor..
Yeni çıktıysa kim bilir ne zaman gelir Türkiye`ye..
Sen Türkiye`ye dönüşte bize 3-5 tane getirirsen eyvallah deriz tabi o ayrı..Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 06 Haziran 2006 19:15
TT06Sağolun arkadaşlar ufuk arkadaşımızn önerdiği kartın siparişini verdim...Ufuk kötü çıkarsa paranı hazırla:)..Kart iyi sen sıkılma.Alınca bi 3d mark yaparsın nasıl bi kart oldugun görürüz.
bence sapphire redeon x1900xtx al rahat edersin
MdgCok fazla konuşuyorsun.Beni fıtık ediyorsun artist.Arkdaşı X850xt almaya ikna ettik.Sen işine bak seni kala alan yok.Sen gezele hadi.Son Düzenleme: ufuks ~ 07 Haziran 2006 12:51
siberfbbence sapphire redeon x1900xtx al rahatArkdaşın bir bütcesi var ona göre kart öneriyoruz.
Benim paramı sokağa attığım felan yok bütçe durumuda var burda heralde.sende iyi niyetlisin ama ne olur birazda karşındaki yazı yazanların insan olduklarını düşün çünkü sen ne isen onlarda o mdg,ama yok ben böle yazmayı seviyorum diyosan sanada böyle yazılır bilesin...Bende isterim ki 7900GTX alayım o daha iyi ama sonuçta bütçe var,senin önerdiğin kartta iyimiş ama ben nvidia düşünmüyorum ve X850xt almaya karar verdim..
ARKADAŞım sana kesinlikle 7600 gtx almanı tavsiye ederim ama şimdi satılan modeller 256 mb biraz daha sabır edersen 512 mblıklar çıkacak Onlardan alırsan daha iyi yapmış olursun................
arkadas en iyisi sen x850xtx al ben biraz öce uuuçtummmmm pardo ama bu da güzel chip top10 listelrinde daha iyilerini görürsün
tt seninle bi durum yok merak etme ben paranı daha iyi değerlendir diye ydım
ufuks gibi eline ekran kartı almamışlar yüzünden pek çok forumda arkadaşlar parasını sokağa attı yoksa beni etkileyen bişey yok en fazla 2 gün sonra 3dmark koyarın bende 7600gtx'i koyarım altta kalan kalır
benim kızdığım bu ufuks çok bilgili sanırım bu konularda
nerdeyse 15 aylık kart ile nisan sonu çıkmış nvidia'nın teknoloji olarak en iyi 3
bi hafta içinde 7950gtx'ler çıkınca 4'ü performans olarakda 5. en iyi kartını kıyaslıyor ve eski kart iyidir diyor birde 3dmark'dan bahsediyor 65nm'lik gpu ile 90nm'lik gpu'yu kıyaslamak ne zihniyet
ufuks çok güveniyorsan gel 19 haziranda türkiyedeyim sistemleri kapıştıralım 0.oc ile superpi ve 3dmark2006 alalım kim önde götürecek çok güveniyorsan x850'ye gel diyorum.
forumda bilip bilmeden konuşuyorsun kişileri yanlış yönlendirme kobay niyetine merak ettiğin kartları ona buna aldırıp inanların yatırımlarını oyuncak haline getirme
Valla Mdg misin nesin gereksiz adam seninle ugrasamam arkadaş bir fiyat söylüyor ve bizde ona göre kart önermeye calısıyoruz.Ben dedim diye almaz kartı. bana bir daha hakaret etme.Büyüklerine saygılı ol yurt dışında yetiştin diye bu terbiyesizlik herhalde.İnsanalara ne kadar rahatsızlık veriyorsun farkında değilsin.Milletin mdesi bulanır oldu senden.Bana bulaşma.İşini yap mutlu ol başımdan defol git.
- 1
- 2