selam arkadaslar benim chip dergisiyle ilgili bir önerim var siz ne düşünüyorsunuz merak ediyorum bildiğiniz gibi dergiler gün gectikce artıyor ve bu dergilerin tasınması veya ardıgımız konunun bulunması (eski dergiler içinden)
bazen gercekten problem oluyor
chip dergisinden ricam dergimizin içeriğini pdf formatında dergide verdiğiniz cd yada dvd nin içine koyabilrmisiniz bu gercekten bize konu makale bulma yada dergi içerisinde herhangi birkonu arastırmada büyük kolaylık saglar
siz ne düşünüyorsunuz
- 1
- 2
İyi bir fikir aslında. Bazen merak ettiğim bir konu oluyor ve hangi sayıda yayınlandığı aklıma gelmiyor. Üstelik evde dergileri koyacak pek yer olmadığı için sadece o ayki dergileri el altında tutuyorum. Diğerlerini ise poşetlerin veya karton kutuların içine koyup saklıyorum. E eski ayın dergilerini okumak istediğimde de hepsini dökmek zorunda kalıyorum.
Lafı uzatmanın anlamı yok.
Fikrin çok güzel.
Ben bu aydan itibaren minik chip (Chip Compact mıdır micro chip midir nedir adı) alacaktım fakat onu da yayını durdurulmuş.
Şans(sızlık) işte.
Aynı konu daha önceden gündeme gelmişti. Ama yasadışı dağıtım olasılığı nedeniyle uygulanmamıştı.
arkadaslar bana gore derginin alınmasında 2 sebep var bana göre büyük olanı şu derginin beraberinde verdiği program cd leri onun dısıdan 2 .side derginin makaleleri ya en azından bir 2 ay denesinler traj düşerse vermesinler pdf yi
eolosarkadaslar bana gore derginin alınmasında 2 sebep var bana göre büyük olanı şu derginin beraberinde verdiği program cd leri onun dısıdan 2 .side derginin makaleleri ya en azından bir 2 ay denesinler traj düşerse vermesinler pdfKatılıyorum eski sayıların PDF'lerinin verilmesi bence cok mantıklı..
arkadaslar bu konu hakkında cok az yorum var niye yorum az anlamadım hepimizi ilgilendiren bir konu demi
aslında bencede mantılı nedenmi çünki bende Chıp dergisinin baayaa bir sayısı eksikk hem eski sayılar ile nosjtaji yapmıs oluruz hemde eski donanım ları biraz daha tanımış oluluruuz en azından eski ile yeninin farkı elimizin altında olurr
Borga-xEski sayıların verilmesi tabii ki mantıklı. Ama arkadaşın ilk mesajında söylediği gibi dergiyi her ay hem basılı, hem de pdf olarak vermek pek mantıklı değil. Nedeni de yukarıdaki mesajımda yazıyor.eolosarkadaslar bana gore derginin alınmasında 2 sebep var bana göre büyük olanı şu derginin beraberinde verdiği program cd leri onun dısıdan 2 .side derginin makaleleri ya en azından bir 2 ay denesinler traj düşerse vermesinler pdfKatılıyorum eski sayıların PDF'lerinin verilmesi bence cok mantıklı..
Aslında chip'in küçük versiyonu bu sorunu çözmede uygun bir yoldu fakat o da kaldırıldı. Neden kimse bunu umursamıyor?
Bu çözümle çok iyi bende katılıyorun ama mali kaygılarda işin içinde eğer her ay pdf formatnı dergiyle berabel verirlerse traj kesinlikle düşecektir ama her yıl başında bir önceki yılın dergilerini özel bir cd içinde (yani saklandığında hepsinin bir seri halinde olduğu belli olcak şekilde) verilirse çok güzel olabilirdi
Merhaba
Gerçekten iyi bir fikir.Yapılsa süper olur.Eski PDF lerin verilmesi çok iyi olur yaa.Bu konuda üst düzey yöneticilerden cevap beklemeliyiz.Güzel bir düşünce "ealos" Tebrikler..
sefa ealos değil eolos arkadaslar ilginize gercekten tesekkurler
arkadaslar ben chip e mail attim isterseniz sizde atın
eolossefa ealos değil eolos arkadaslar ilginize gercektenPardon "eolos"
Ben attım.Büyük ihtimalle ilgilenirler.Buraya konu ile ilgili görüşlerini iletmelerini istedim.İnşallah CHIP olumlu bir düşünce ile karşımıza çıkar.Bekleyelim ve Görelim..
Ben bu konuya ılk mesaj attıgım gun Ugur-Onur arkadaşımıza özel mesaj attım.
Merhaba,
Kısa dönem önceki PDF''lerin verilebilmesi için belirli bir süre geçmesi gerekir, verileceğini sanmıyorum.
Bana bu cevabı verdı.Saolsun ilgilenmiş mesajımla herhalde bu sorunun cevabını almış olduk...
attıgı mailin cevabını alan varmı?
Benim mail den cevap gelmedi.
PDF olarak değil de, belki tüm DBR dergileri gibi emecmua.com'da satış yapılır.
tuncabPDF olarak değil de, belki tüm DBR dergileri gibi emecmua.com'da satış yapılır.belki ama henüz erken bunlar için.
- 1
- 2