Evet arkadaşlar siz siz olun bir ürünü teslim aldıktan sonra mutlaka orada açıp kontrol edin...
Yer:Mecidiyeköy.Şu ekran kartım vardıya hani HIS Excalibur 9550,uçtu diye konu açmıştım aşağıda...Neyse Edirneden geldim ve kartın tamir olduğunu öğrendim.Dedim hemen gidip alayım yeni anakrtıma takar oyunlarımı oynarım.
Dükkana gittim adamlar kartın servis e (Distribütör) gittiğini ve bir üst modeli ile değiştrildiğini söylediler.Kartı aldım ama inanın içimde hep bir şüpe vardı.Çünkü Distribütörlerin ne kadar adi olduğunu biliyordum ve kazık yiyenlerden çok hikayeler duymuştum.
Yola çıktım ve dur şu kutuyu bir açıp bakayım ne vermişler yeni model olarak dedim kendi kendime.Kutuyu açtım ve eski karttan daha küçük bir kart gördüm.Dur dedim belki küçük ama daha iyisidir.
Bir de ne göreyim adamlar
128 Bit 9550 yi 64 Bit 9550 ile değiştirip daha yeni diye kakalıyorlar.Hemen dükkana döndüm ve olayı anlattım adama kutunun üzerindeki (eski kartın kutusu) 128 Bit yazısını gösterdim bir de yeni kartın üzerindeki 64 bit yazısını.Adamlar kartı pazartesi Distribütör e vereceklerini ve o zaman sorunun hallolacağını söylediler.
Evet bu Distribütör ün adı:
---->>>>>>>TELLİOĞLU<<<<<<<<--------
Bu frimanın dağıtımını yaptığı ürünlerden uzak durun derim.
Lütfen sizin başınızdan geçen böyle olaylar varsa sizde yazın kimin ne olduğunu bilelim...