Siz siz olun...

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Recep Baltaş
29-05-2005, 20:40   |  #1  
Recep Baltaş avatarı
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Evet arkadaşlar siz siz olun bir ürünü teslim aldıktan sonra mutlaka orada açıp kontrol edin...
Yer:Mecidiyeköy.Şu ekran kartım vardıya hani HIS Excalibur 9550,uçtu diye konu açmıştım aşağıda...Neyse Edirneden geldim ve kartın tamir olduğunu öğrendim.Dedim hemen gidip alayım yeni anakrtıma takar oyunlarımı oynarım.
Dükkana gittim adamlar kartın servis e (Distribütör)  gittiğini ve bir üst modeli ile değiştrildiğini söylediler.Kartı aldım ama inanın içimde hep bir şüpe vardı.Çünkü Distribütörlerin ne kadar adi olduğunu biliyordum ve kazık yiyenlerden çok hikayeler duymuştum.

Yola çıktım ve dur şu kutuyu bir açıp bakayım ne vermişler yeni model olarak dedim kendi kendime.Kutuyu açtım ve eski karttan daha küçük bir kart gördüm.Dur dedim belki küçük ama daha iyisidir.
Bir de ne göreyim adamlar
128 Bit 9550 yi 64 Bit 9550 ile değiştirip daha yeni diye kakalıyorlar.Hemen dükkana döndüm ve olayı anlattım adama kutunun üzerindeki (eski kartın kutusu) 128 Bit yazısını gösterdim bir de yeni kartın üzerindeki 64 bit yazısını.Adamlar kartı pazartesi Distribütör e vereceklerini ve o zaman sorunun hallolacağını söylediler.
Evet bu Distribütör ün adı:
---->>>>>>>TELLİOĞLU<<<<<<<<--------
Bu frimanın dağıtımını yaptığı ürünlerden uzak durun derim.
Lütfen sizin başınızdan geçen böyle olaylar varsa sizde yazın kimin ne olduğunu bilelim...

MSI
29-05-2005, 21:06   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
130 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Kas 2004

walla recep kardes haklısın bu pıyasada distributorlere hıc guven kalmadı ama ben ızmırde kaldıgım ıcın ıstanbul pıyasasını bılemıyorum kardesım walla tanınmıs yerlerden tıcaret yapacan ve bızım ızmırdede OLBIM vede BOYTAS var ıkısıde baba Adıdasla Nıke gıbı aslında bunları tıcaretten men edecen cok guzel bır konuya degınmıssın saolasın......

Gökhan Varişler
30-05-2005, 11:04   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,298 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004

Gerçekten insan artık hiç bi şeye güvenemiyor.Bazen pc de halledilemicek bi sorun çıkıyo insan korluyo teknik servise bile götürmeye ya içinden bi parçayı başkasıyla değiştirirlermi diye düşünmeden edemiyo insan bu yüzden bazı konularda biraz daha bilgi sahibi olmak yada çok güvenilir kişilerden yardım almak gerekiyo.

omkkio
30-05-2005, 11:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
105 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: May 2005

Recep bey walla büyük geçmiş olsun direkten dönmüşsünüz bide benim gibi dönemeyenler var tabe. Bu arada MSI bey kaç senedir izmirdesiniz ya da kaç senedir OLBİM le çalışıyorsunuz. Üniversiteyi izmir de okuyup çankayanın arka sokaklarında elimde bilgisayar parçalarıyla koşan biri olarak OLBİM le ilgili maceralarımı burda anlatsam destan olur. O çankaya daki janjanlı köşe dükkanını açmadan öncede bilirim ben onlarıKızgınHepsi aynı maalesef insanı salak yerine koymaya çalışıyorlar. Satış yapan elemanları dünyadan bi haber ne sattığını bilmiyor, teknik servis uçmuş zaten 14" monocrome monitörlere bakmaktan erimiş garipler. Uzun lafın kısası düşük kar marjlarına ayak uyduramayan yurdum OEM BAKKALLARI servis nedir müşteri memnuniyeti nedir satış sonrası destek nedir bi haber. hiç birinin en deneyimli elemanı bile bu sayfalarda iki satır yazacak bilgiye sahip değil. Bilmiyosunuz Bari Karşınızdakinin Bilgisine Saygı Gösterin!!! (Bu söz Oem bakkallarınaydı sakın üstünüze alınmayın. Ayrıca hepsinin öyle olmadığı gerçek ama ben daha rastlamadım. Bu arada izmirde bu işten (overclock için en iyi anakart yada ram tavsiyesi yapabilecek) bir yer var orası da EGESİS diye biryer orda çalışan gözlüklü bi bey var bizim kadar saplanmış konuya tavsiye ederim. Teknik servis diye bişey yok adamlarda direk değiştiriyorlar one on one!) Yine coştum neyse[:I]

Kapalı Hesap (8034)
04-06-2005, 17:28   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
237 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2005

Recep kardeş böyle durumlarda senin hep senin başına geliyor :) distribütör dağıtıcıları genellikle iyi destek vermezler İstanbulda sağda solda birsürü bilgisayarcı var.umarım sorunun kısa zamanda düzelir

ibrahimn
04-06-2005, 23:33   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
391 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Böyle yabarak Türkiye de sayıllı teknolojiseverleri de kaybediyoruz.

musti868
08-06-2005, 23:55   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
225 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2004

Evet arkadaşlar. Kimin ne olduğunu bilelim.ANKARA DEMO BİLGİSAYAR'dan Ben de bir Creative Sound Blaster Audigy ZS ses kartı almıştım. 95$+kdv fiat ödedim. Eve gelip kutuyu açtığımda bir de ne göreyim. Kutu önceden açılmış ve kutudaki cd ler kullanılmıştı. Ayrıca kutunun üzerinde hediye olduğu söylenen Tomb Raider ve Splinter Cell gibi oyunlarda kutudan çıkmadı. Götürüp kartın öceden açılmış olduğunu ve açılmamış olanla değiştirilmesini istediğimi söyledim. Yapmadılar. Geri iade etmek istedim almadılar. Bir de beni yalancı durumuna düşürdüler.Bu kuruluşun adı ANKARA KIZILAY da DEMO BİLGİSAYAR. Kesinlikle bu firmadan hiçbirşey almayın. Alırsanız da kutuyu orada yerinde açın. Herkes işini doğru yapsın abi. Dağıtıcı firmalar da sattıkları ürünün arkasında dursunlar.

Banned
11-06-2005, 17:07   |  #8  
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,157 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2004

musti868 dostum sen de bu firmayı Tüketici Hakları mahkemesine verebilirdin.Zaten üzerinden 1hafta geçmeden tık demeden geri almak zorunda....Bence bu şerefsizliğe göz yumma.Git elinden ne gelirse yap derim...