Herkeze merhaba arkadaslar. Kısmet olursa önümüzdeki hafta monitör almak istiyorum.zaten 19 inc datron markalı bir monitörüm var. Eski bilgisayarım da monitör dalgalanmıyordu.Ama 4 ay önce pc topladım.masaüstünde pek belli olmuyor.mesala gta4 e giriyorum resmen çizgi çizgi dalgalar oluyor.monitörden oldugunı düşünüyorum.
Mönitör olarakda şunu seçtim
Bu monitörü bzim evin ordaki internet kafelerde kullanıyorlar.Görntsü süper.şuan tel den grdiğim için vatana giremedim.çok geç yüklenyor.
Sizden istediğim bu mönitör nasıl.lütfen 370 tl yi geçmesin.öneride yapabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler
Ekran kartım zotac gtx 570 synergy edition
Sizce Bu Monitör Nasıl
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
127 mesaj
Herkeze merhaba arkadaslar. Kısmet olursa önümüzdeki hafta monitör almak istiyorum.zaten 19 inc datron markalı bir monitörüm var. Eski bilgisayarım da monitör dalgalanmıyordu.Ama 4 ay önce pc topladım.masaüstünde pek belli olmuyor.mesala gta4 e giriyorum resmen çizgi çizgi dalgalar oluyor.monitörden oldugunı düşünüyorum.
Mönitör olarakda şunu seçtim
www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=8012
Bu monitörü bzim evin ordaki internet kafelerde kullanıyorlar.Görntsü süper.şuan tel den grdiğim için vatana giremedim.çok geç yüklenyor.
Sizden istediğim bu mönitör nasıl.lütfen 370 tl yi geçmesin.öneride yapabilirsiniz.Şimdiden teşekkürler
Ekran kartım zotac gtx 570 synergyASUS 23" VS238N GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 350 TL
AOC 23" E2352Phz 3D LED MONİTÖR 352 TL
SAMSUNG 23" S23B350H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 374 TL
ASUS 23" VS238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR 376 TL
Not: Senin bulduğun monitörden vazgeç. Özelliklerinde sadece D-Sub (VGA) girişi gördüm. Benim eklediklerimin hepsi HDMI veya DVI girişleri var. Bir taneside 3D Monitör.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
127 mesaj
öneriler için teşekkür ediyorum şimdi aoc almıyayımmı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
35 mesaj
AOC nin 3D 23" monitörünü 3 haftadır kullanıyorum. hem 2D de hem 3D de görüntü kalitesi ve renkler çok iyi. hafta sonu Vatanbilgisayardan %25 indirimle almanı tavsiye ederim.