sizce bu oyun gercekte kac fps dir.videoya bakin tahminde bulunun, sistemime bakip aldanmayin.
http://www.youtube.com/watch?v=jta8NWwuDG4
sizce bu oyun gercekte kac fps dir.videoya bakin tahminde bulunun, sistemime bakip aldanmayin.
http://www.youtube.com/watch?v=jta8NWwuDG4
video cekme programıda anasını kosalar sistemin ben video cekme programını cıkartırsak 20-30 fps diyorum bu gmrüntüdeki 15 fps felan attım bakalım tutacakmı :D .
Bencede 20-30 fps vardır.. Seslerde bir acayip :D Dıı dııd dıı dıı dıı :D
Sesler normal ama 10 fps. :D
Birde derler fps 30 olursa akıcı olur.Nvidia daha yeni bu teknolojiyi çıkardı ben 4 yıldır oynamadıgım oyun kalmadı.
Frapsı kapatınca 30 fps oluyor ama 60 fps gibi gidiyor.
Ama motorun sesi hiç akıcı gelmiyor.. Kesik kesik.. Dııı dıı dıı dıı diye geliyor..
hd 4350 ye göre iyi gene kimi oyunlar 30 fps de yag gibi oynuyor kimiside 40 da azap cektiriyo birazda grafik motoru ağırsa ondanda kaynaklaniyi ama sen o kartla iyi fps almısın gene cok lanet bi karttır o 4350 bende vardı cinnet sebebidir sen iyi performans cıkarttırıyosun..
detroid hocam sistemi degistirmeyi düsünmüyonmu daha ne bilim acayip socunlar cıkarabilrsin daha iyi aletlerle bıkmadınmı bundan hocam ya :D
detroid hocam sistemi degistirmeyi düsünmüyonmu daha ne bilim acayip socunlar cıkarabilrsin daha iyi aletlerle bıkmadınmı bundan hocam ya :Birazdan gülme tutucak sizi :) bu msi after burn baya işime yardı fraps fps değeri çekmiyor windows 8 de.
1779.4 fps hahahha. Değiştirmeme gerek varmı sence. :) komedi ya.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (153334) ~ 26 Mart 2012 20:13
ohanda vorahh :D bende böle fps bi crysis 2 de oluyidi oda kartın ayarını ne varsa performansa köklüyodum denemek icin 1000 lerde dolanıyodu ama kasma yapiyidi :D hocam ordan 200 fps bana sar sende bol var :D
Açmıyo abi pc
Oyun yükleniyorken bi ses geliyor.Oyundan atıyor pc sonra
ATI 3450 Ekr. kartım var
Bu arada chrome kafayı yedi :D :D
Öle bi dönüyoki.
Çok işime yaradı bu prog.internetimin gerçek hızına ulaştım.Chrome nın fps ini yükselterek :D :D
Açmıyo abi pcBütün fps skorlarını alt üst ediyor benim külüstürde.Özellikle chromede internet acayip hızlanıyor.
Oyun yükleniyorken bi ses geliyor.Oyundan atıyor pc sonra
ATI 3450 Ekr. kartım varBu arada chrome kafayı yedi :D :D
Öle bi dönüyoki.
Çok işime yaradı bu prog.internetimin gerçek hızına ulaştım.Chrome nın fps ini yükselterek :D :
chorome candır yaf :D benim 15 kb 3g de bile gezinti hızı baya artıyo onda :D bazen videoalrda felan kitlenmese dahada iyi olacak :D