arkadaşlar ben orjinal oyun kullanırım genellikle fiyatları pahalı olduğundan çok fazla alamıyorum sonra bu siteyi buldum burda oyunlar çok ucuz aranızda deneyeniniz varmı güvenilirmi okadar ucuza görünce bir şüphe düştü içime
Sizce Bu Site Güvenilirmi?
Key olarak satıyorlar muhtemelen o yüzden fiyatlar öyle.
arkadaşlar ben orjinal oyun kullanırım genellikle fiyatları pahalı olduğundan çok fazla alamıyorum sonra bu siteyi buldum burda oyunlar çok ucuz aranızda deneyeniniz varmı güvenilirmi okadar ucuza görünce bir şüphe düştü içimeSteam üzerinden de alabilirsin oyunları. Ben güvenmiyorum. Eğer güvenliyse paylaş.Son Düzenleme: DiamondMines ~ 17 Nisan 2013 21:09
bence hiç gerek yok orjinalebaşka bir forumdan öğrenmiştim siteyi öneren arkadaşda sitenin sahibinin iletişim bilgilerini buldu adamaları aradım biz oyunları indirmlerde alıp biriktiriyoruz falan dedi daha yeni kurulduk dedi listede olmayan oyunlarda var diyince bir conter bide darksiders II aldım vallaha geldi adamlar orjinal microsift ultimate lisansını 150 tl ye verdiler onuda aldım :=] vallaha çok spr en çok windowsa sevindim güvene bilirsiniz siteye
Son Düzenleme: pankreas76 ~ 18 Nisan 2013 21:35
fiyatlar gerçekten iyimiş eğer pankreasın dediği gibi listeye eklenmemiş oyunlarda eklenirse güzel olur eğer güvenilirse bende burdan alış veriş yaparım pankreasa güveniyorum hatta Star Craft 2 eğer varsa almayı düşünüyorum. sen kurucularla iletişime geçtiysen banada bir yardımcı olabilirsen sevinir star craft 2 varmı falan. Özel mesajtan tel nomu atıyorum. suan müsait deilim yarın konusabilirsek sevinirim.
fiyatlar gerçekten iyimiş eğer pankreasın dediği gibi listeye eklenmemiş oyunlarda eklenirse güzel olur eğer güvenilirse bende burdan alış veriş yaparım pankreasa güveniyorum hatta Star Craft 2 eğer varsa almayı düşünüyorum. sen kurucularla iletişime geçtiysen banada bir yardımcı olabilirsen sevinir star craft 2 varmı falan. Özel mesajtan tel nomu atıyorum. suan müsait deilim yarın konusabilirsek sevinirim.tabi elimden geldikce yardımcı olurum