arkadaşlar öncelikle herkese slmlar biri elecrtonic artsın diğeride activisionun oyunları birbirine çok benzeyen iki oyun oynamasıda çok zevkli (bence gerçi eski 2. dünya savaşı senaryoları oynamak daha zevkli güzeldi ama) bomba gibi oyunlar balck opsu bitirdim,m.o.h.a 2010'da şu anda oynuyorum (kurup çalıştırana kadarda çatladım o ayrı konu :) dikkatimi çeken artık firmalar sanki artık konu bulmakta zorluk çekiyor bazen senaryolar saçma geliyor bi 2. dünya savaşına dön bi vietnama dön black ops oynarken pek zevk alamadım sanki bide oyunun sonunda extralarda zombiler falan fistan saçmalama yoluna doğru ilerliyolar sanki bu sefer c.o.d gözümden düştü birde senaryoyu baya bi kısaltmışlar 2-3 günde bitiyor sanki birazda ticari kazanç düşünmüşler hemen bitirsinler başka oyun alsınlar gibisinden aklıma geldi şimdi m.o.h.a 2010 oynuyorum şimdilik gözüme çarpan bi hata yok bayada güzel gidiyor gerçeklik senaryo grafikler kaliteli gerçekten ama bunda da tabanca mermisi sınırsız burası saçma geldi onun dışında bişey yok afganistanda amerikan pigi olup müslümanlara karşı savaşmak dışında (birazda kanıma dokunmuyo değil hani) ben kararımı verdim black ops demiyorum m.o.h.a 2010 diyorum daha iyi çünkü peki sizce?
sizce c.o.d black ops'mu? yada m.o.h.a 2010'mu?
ikiside iyi değildi moh iğrençti.
Cod daha iyiydi. Black Ops derim ben.
Her iki oyunda bir çok yönüyle yetersizdi.Medal of Honor 2010 : konunun yeteri kadar etkileyici olmayışı , silahların seslerinde alışık olduğumuz silah seslerinden farklılık olması , fazla silah seçeneğinin olmayışı gibi gibi. Call of Duty Black ops : Grafiklerinin neredeyse gta san andreas gibi olması , konunun kısa olması ... Ben her iki oyunuda hayal kırıklığına uğrayarak oynadım ve de bitirdim. Doğrusu şu an crysis 2 'yi bekliyorum.
Call of Duty serilerinin hiç birini Activision geliştirmedi, hepsinde dağıtıcı firmalığı üstlendi. Black Ops Treyarch tarafından yapılmıştır.
İkisinide oynayamadım :D cod daha güzeldir.
COD 'DA video izlemekten oyun oyunayamıyoruz ki uyuz oldum. 5 dakka vidyo izliyosun bölüm o kadar sürmüyo :/
kesinlikle COD, moh her açıdan cok zayıf hatta taklit(mw2'ye kıyasla) kalıyor yanında...
Call of Duty serilerinin hiç birini Activision geliştirmedi, hepsinde dağıtıcı firmalığı üstlendi. Black Ops Treyarch tarafından yapılmıştır.Doğru. Şu alemde FPS oyunlarda INFINITY WARD'un üzerine firma tanımıyorum. Call of Duty 1 ve 2, Call of Duty Modern Warfare serisi...hepsi onların eseri.MW2 multiplayerda epey sorun yaşattı ama single player açısından ya da lan üzerinden arkadaşlarla oynayınca hala en kral oyun bence. Gerizekalı Activision Infinity Ward'un patronlarını kovarak ellerindeki madenden oldular. Şu an COD,sadece ismiyle ayakta duruyo ama o da uzun sürmez. Treyarch'ın potansiyeli ortada.
Black Ops'un MW2'den tek artı yönü şiddet yönü :D kollar bacaklar havada uçuşuyo. ama o bile belli bir süre sonra sıkılmanıza engel olamıyo.. Multiplayer'ı fena değil ama ağır oyun ya. Oynanabilirlik Modern Warfare serisinden kat be kat aşağıda. O yüzden Black Ops beni hiç tatmin etmedi.
Maho'dan beklentim daha fazlaydı o da hayal kırıklığı. Şu an FPS olarak her türlü öneriye açığım,iyi bir önerisi olan? :)