Sizce Call of Duty serisinin 7. oyunu ne olsun?
Sizce Call of Duty serisinin 7. oyunu ne olsun?
- 1
- 2
2. dünya savaşı olcakmış yine galiba 6 çıkmadan yedinin senaryosu konuşuluyodu ben öyle hatırlıyorum ama bana kalırsa yeni bir senaryoyla devam etsin ne bileyim üçüncü dünya savaşı çıksın mesela:D
Evet aslında ilginç olabilir:) Mesela bu senaryo değişmeden olabilir. Hatırladığımız gibi en Son Captain Price ve Captain MacTavish en çok arananlar listesindeydi. Mesela cpt price ve cpt mactavish yakalnıp hapse atılır sonra Ruslar yandaş ülkeleriyle ABD'nin yandaş ülkelerine saldırı. Bu duruma hazmedemeyen cpt mactavish ve cpt price da kaçarlar. ve aranmaktadırlar. bunlarda gizli gizli ruslara task force daki gibi küçük gruplardaki gibi operasyonlar düzenler. bu sırada da yakalanmamak için uğraşırlar. fakat kaçarken askerlere zarar abd li vermek istemezler:) böyle olursa çok manyak olur:D
birinci dünya savası olsun osmanlı askeri olalım ingilizleri öldürelim
Mw2'nin finalinde Nikolai Cpt. Price ve Soap Mac Tavish'i kurtarmaya geldiğinde bir yer biliyorum demişti. Muhtemelen serinin 7. oyunu veya 3. oyunu bunun üzerine devam edecek. Zaten Call of Duty figürü de iyice küçültüldü oyunun gerek lansmanı gerek kapağında. 2. dünya savaşından devam edeceklerini zannetmiyorum.
Aslında I. Dünya Savaşı üzerine olsa gerçekten güzel olur Romanya-Galiçya,Çanakkale,Kanal,Alsas-Loren vb. cephelerde geçebilir.
yıllardan beri amerikanların sahte kahramanlıklarını oynamaktan bıktık....türkler olarak flash oyunu zor yapıyoruz call of duty tarzı icin sanırım bir yüzyıl bekleriz
başlıcam 2.dünya savaşına !
yetti ama.
I. dünya savaşı olması imkansız,hem olsa bile hangi milletten olucan,II. dünta savaşında herkezce kabul edilen haksız bi taraf var o yüzden oyun yapılabiliyo ,amerika adına savaşıyon..
yalnız oylama da eksiklik var
Cod7 ya Vietnam savaşını konu alıcak yada ModernWarfare 3
Açıklama geldi bu yönde
Ya bence Dünya yetmesin uzaya çıkalım marsa aya falan girip üs kuralım uzay savaşlarına dönsün sonra orası da yetmesin galaksi,galaksi kümesi,evren... Artık Call of Duty 1.000.000.000.000.000 oyununu oynar torunumun torununun torununun.... torunu:D
Call Of Duty 7 Vietnam hazırlıkları başlatılmıştır:D
Call of Duty 7 geliyor! Perşembe, 14 Mayıs 2009 16:35 Şefik Akkoç
Modern Warfare 2 olur da Call of Duty 7 olmaz mı?
Treyarch, Call of Duty isminin boşta kalmadığını ve yedinci oyununyapım aşamasında olduğunu açıkladı. Bir süre önce Vietnam içeriğinesahip olma ihtimalini duyurduğumuz oyunun 2010 yılında piyasayasürüleceği belirtiliyor. Hem Modern Warfare 2’nin, hem de Call of Duty7’nin Activision çatısı altında buluştuğunu göz önüne alırsak, CoD7’ninmodern savaşı konu almayacağını tahmin etmek zor değil; bu da Vietnamiçeriği ihtimalini arttırıyor.
- 1
- 2