SİZCE CD ÖLDÜMÜ ?
senin yaş kaç merak ettim ? sorunun cevabını merak ediyosan da "evet"
Olmediyse bile can çekişiyo.
cd mi:???
normal dvdler bile can çekişmeye başladı.
:)
öldü veya ölmedi ne fark eder?? yeni bir iş kurcaksınızda ona göre mi ayarlıyacaksınız yoksa :) illaki öğrenmek istiyorsanız diğerlerinin dediği gibi değil,cd daha ölmedi canda çekişmiyor,fazlsıyla kullanılıyor...
Bence hala en çok kullanılan medya mesela 100 mb lik bir projeyi koca dvd ye yazmanın bir anlamı yok bu açıdan
bakıldığında ölmemiş gibi gözüküyor ama herşeyin bir sonu vardır
bence ölmesine biraz daha var:)
ben cdyi bende öldürdüm, ama cdsiz olmuyor..
arızaya gidiyorum, elimde bulunan driverleri dvd de saklıyorum normalde ama malesef arıza sahibi cd rom kullanıyor.. ayrıbir zahmet.. şuan hemen hemen bütün dvdlerimi böldüm mecburen,
bence ölmedi ama can çekiyo..
öldü diyenler verilerini nerde saklıyo merak ediyorum.flash disklerin kapasitesi belli.veriler pc lerde dursa, ağırlık yapar.
ee başka alternatif varmı?
Arkadaşlar Cd Ve Dvd Ölmedi Ve Uzun Sürede Ölmiyecek Yazılımcılar Yaptığı YAzılımıları Flash Diskle Mi Satıolar Bnm Çewremde Ne Kadar İnsan Warsa Cd ye yüklenio oyun,program hep cd ile alınıo.Flash Diske Önemli BAzı Werileri Atıoz Yada Müzik V.s Devamı Cd ye...
CD HALA ÖLMEDİ ÖLECEĞİNİDE SANMIYORUM...
daha ölmedi. herkes yılda bir sistem değiştirmiyor.kimilerinde hala cd rom var. benimde bayağı bir cd dvd var. yedeklemek için dvd kullanıyorum ama 700 mb'lık aviler için cd kullanıyorum. ufak şeyler için cd kullanıyorum.
Piyasada CD yazıcı ve VCD satılmaz ise bu tarihten itibaren en geç 5 sene içerisinde biter. Şu anda CD'ler daha çok VCD olarak evde ve MP3 olarak arabada kullanılıyor. İhtiyaç biterse tercihte biter.
matrax551öldü diyenler verilerini nerde saklıyo merak ediyorum.flash disklerin kapasitesi belli.veriler pc lerde dursa, ağırlık yapar.taşınabilir hdd
ee başka alternatif varmı?
infinibleutaşınabilirtaşınabilir cd nin 2gb ı 15ytl.3 cd lik yer için 15 ytl değermi
ya kim diyor öldü ölecek die.hiç öyle birşey olacağına inanmıyorum.bence enaz bilgisayar mouse kadr gerekli.mouse ne zaman ölürse ozaman onunda ölebileceğine inanırım.dvd diyorsunuzda 100mblık veri için 4.7gblık dvd kulanan görmedim.piyasaya batığımızda da hala bütün program ve oyunlar cd içinde.bunun dışında farklı bir kıpırdanışda göremiyorum.en az 10 yıl daha bizimledir cdler.
bence de can çekişiyor 160 gb taşınabilir hdd ile her şeyi saklıyorum zaten ayrıca 1 tanecik de silinebilir cd var çok lazım olursa onu kullanıyorum