arkadaslar yardım edin tel. alacam da karar veremedim 600 ytl ye kadar kredim var.d900i almayı dusunuyorum yardım edin
sizce d900 mü alıyım yoksa diğermi msj bekliom
- 1
- 2
Nokia 6288(577 YTL)
Nokia 6300(544 YTL)
Nokia N72(565 YTL)
Nokia N70(594 YTL)
Nokia 6280(565 YTL)
Sony Ericsson k790i(586 YTL)
Sony Ericsson w610i(544 YTL)
Sony Ericsson w710i(565 YTL)
Sony Ericsson w810i(451 YTL)
Sony Ericsson k750i(355 YTL)
LG KE820(565 YTL)
Samsung D900i(573 YTL)
Ben K750'yi kullanıyorum.Çok memnunum her türlü özellik var telefon ilk çıktığında 700 civarındaydı o yüzden çok iyi bir telefon şimdi telefon piyasadan kalkmaya başladı o yüzden çok ucuzladı.Israrla tavsiye ederim.
Senin için güzel bir çalışma yaptım bu telefonların hepsi çok güzeller ama nasıl bir telefon istiyorsun onu söylemen lazım ben senin kevfini bilemem o yüzden beyenmeyeceğin bir telefon söyleyebilirim.
OOOOMMMMEEEERRRRNokia 6288(577 YTL)Ömer verdiğin fiyatlar 1 ay öncesinin fiyatları.Bu telefonların hepsi verdiğin değerlerden 50 YTL daha ucuz.Cagy symbian'a önem vermezsen Ömerin dediği gibi K750i al.Ama önem veririm dersen N70 al derim.
Nokia 6300(544 YTL)
Nokia N72(565 YTL)
Nokia N70(594 YTL)
Nokia 6280(565 YTL)
Sony Ericsson k790i(586 YTL)
Sony Ericsson w610i(544 YTL)
Sony Ericsson w710i(565 YTL)
Sony Ericsson w810i(451 YTL)
Sony Ericsson k750i(355 YTL)
LG KE820(565 YTL)
Samsung D900i(573 YTL)
Ben K750'yi kullanıyorum.Çok memnunum her türlü özellik var telefon ilk çıktığında 700 civarındaydı o yüzden çok iyi bir telefon şimdi telefon piyasadan kalkmaya başladı o yüzden çok ucuzladı.Israrla tavsiye ederim.
Senin için güzel bir çalışma yaptım bu telefonların hepsi çok güzeller ama nasıl bir telefon istiyorsun onu söylemen lazım ben senin kevfini bilemem o yüzden beyenmeyeceğin bir telefon söyleyebilirim.
Daha ne işte hepsi 50 ytl daha ucuz:-)
Bu fiyatları hepsi burada adresinden aldım
Bilmiyorum ama Konya'da fiyatlar 50 YTL daha ucuz.
bende konyadan alacam zaten ama tarz farketmez mp3 iyi calsın cam. da iyi olsun otobüste felan dinleyim.
Bence yüksek seste en net sesi veren telefon k750i,ama ne kadar olursa olsun sonuçta sony ericsson w serisi müzik telefonu üretiyor.
symbian istiyor musun peki?
Zaten otobüste dinlemen için kulaklık gerekiyor k750 nin kulaklığı yeterince ses veriyor.Ben bazen sesi son yapıyorum kulaklıktan dinliyorum yani ses o kadar çok çıkıyor(Kulaklık kulğımda olmadan)...
Symbianlı:Nokia N70 Müsic Edition 610 YTL
Symbiansız:Sony Ericsson W810i 400 YTL
Bence bu ikisinden birisini al.
kardes symbian ne bilmiyom doğrusunu sölemek gerekirse acıklarsan sevinirim
Symbian Nedir?
Symbian gelişmiş mobil cihazlar için işletim sistemi geliştirmeye odaklanmış bir şirkettir.Açık standart desteği ile Symbian endüstri tarafından benimsenen ilk işletim sistemidir.Symbian , mobil cihaz endüstrisinin lider oyuncuları tarafından kurulmuştur.Bu şirketler ; Psion, Sony Ericsson, Motorola, Nokia, Panasonic, ve Siemens’tir(Nokia son bir kaç ay içerisinde şirketin %60' tan fazlasını satın aldı diye duydum ama kesin bir bilgi olmadığı için net bir rakam veremiyorum). Aynı zamanda diğer telefon ve mobil cihaz üreticilerine de kullanım ve geliştirme için lisanslanmıştır.
Fax, e-mail ve Internet gibi teknolojiler ilk çıktıklarında belirli bir kullanıcı sayısına erişinceye dek büyümeleri sınırlı kalmıştır.Açık standartların tamamen oluşması ile birlikte Symbian temelli mobil servisler diğerleri gibi hızlı bir şekilde büyüyecektir.
Şirket Sahipleri
Symbian şirketi şu firmalar tarafından sahiplenilmiştir: Ericsson, Panasonic, Motorola, Nokia, Psion, Samsung, Siemens ve Sony Ericsson
Symbian OS Nedir?
Symbian OS 32-bit , çoklu işlemli bir işletim sistemidir.Çok sık karşılaşılan asenkron işlemlerin ve uygulamaların birbiri ile etkileşimli olarak çalışması için dizayn edilmiştir. Örneğin bir telefon görüşmesi kullanıcının e-mail yazma işlemini kesebilir. İstenirse kullanıcı telefon görüşmesi sırasında randevularına bakabilir veya not alabilir.
SMS ile kullanıcının telefon defterine ulaşmasını sağlayabilir ve bunu gönderebilir. Platform mimarisi ve yazılım geliştirme araçları vasıtasıyla uygulama geliştiriciler akıllı telefon kullanıcılarının günlük rutin işlerini yönetebilecek araçlar geliştirebilir.
İlk zamanlardan bu yana Symbian OS kablosuz iletişim için düşük güç harcayacak şekilde tasarlanmıştır.Diğer önemli dizayn özellikleri:
• Performans – Symbian OS minimum pil kullanımı ve düşük kapasiteli hafızayı etkin bir şekilde kullanacak şekilde tasarlanmıştır.
• Çoklu işlem – Telefon ve mesajlaşma en genel bileşenlerdir.Tüm uygulamalar birbiri ile –fark edilmeksizin- paralel çalışacak şekilde dizayn edilmiştir.
• Standartlar – Symbian OS ,benimsenmiş olan açık standartlar üzerine kurulmuştur.Böylelikle uygulamaların platformlar arası taşınması kolaylaşır.
• Nesne tabanlı yazlım mimarisi
• Gömülü yazılımlar için hafıza yönetimi
• Çalışma hafıza ihtiyaçlarının düşüklüğü-Çok küçük çalıştırılabilir uygulama boyutları ve ROM-tabanlı kodlar
• Güvenli haberleşme ve veri depolama için güvenlik mekanizmaları
Unicode karakter seti ile uluslar arası uygulama desteği
Alıntı yaptım arkadaşlar.
OOOOMMMMEEEERRRRSymbian Nedir?Cagy ömer sana baya ayrıntılı bir şekilde anlatmış.Bence symbianlı bir nokia al.Müziğe de seviyosun.O zaman sana N70 Müsic Edition'ını tavsiye edrim.Symbian gelişmiş mobil cihazlar için işletim sistemi geliştirmeye odaklanmış bir şirkettir.Açık standart desteği ile Symbian endüstri tarafından benimsenen ilk işletim sistemidir.Symbian , mobil cihaz endüstrisinin lider oyuncuları tarafından kurulmuştur.Bu şirketler ; Psion, Sony Ericsson, Motorola, Nokia, Panasonic, ve Siemens’tir(Nokia son bir kaç ay içerisinde şirketin %60' tan fazlasını satın aldı diye duydum ama kesin bir bilgi olmadığı için net bir rakam veremiyorum). Aynı zamanda diğer telefon ve mobil cihaz üreticilerine de kullanım ve geliştirme için lisanslanmıştır.
Fax, e-mail ve Internet gibi teknolojiler ilk çıktıklarında belirli bir kullanıcı sayısına erişinceye dek büyümeleri sınırlı kalmıştır.Açık standartların tamamen oluşması ile birlikte Symbian temelli mobil servisler diğerleri gibi hızlı bir şekilde büyüyecektir.
Şirket Sahipleri
Symbian şirketi şu firmalar tarafından sahiplenilmiştir: Ericsson, Panasonic, Motorola, Nokia, Psion, Samsung, Siemens ve Sony Ericsson
Symbian OS Nedir?
Symbian OS 32-bit , çoklu işlemli bir işletim sistemidir.Çok sık karşılaşılan asenkron işlemlerin ve uygulamaların birbiri ile etkileşimli olarak çalışması için dizayn edilmiştir. Örneğin bir telefon görüşmesi kullanıcının e-mail yazma işlemini kesebilir. İstenirse kullanıcı telefon görüşmesi sırasında randevularına bakabilir veya not alabilir.
SMS ile kullanıcının telefon defterine ulaşmasını sağlayabilir ve bunu gönderebilir. Platform mimarisi ve yazılım geliştirme araçları vasıtasıyla uygulama geliştiriciler akıllı telefon kullanıcılarının günlük rutin işlerini yönetebilecek araçlar geliştirebilir.
İlk zamanlardan bu yana Symbian OS kablosuz iletişim için düşük güç harcayacak şekilde tasarlanmıştır.Diğer önemli dizayn özellikleri:
• Performans – Symbian OS minimum pil kullanımı ve düşük kapasiteli hafızayı etkin bir şekilde kullanacak şekilde tasarlanmıştır.
• Çoklu işlem – Telefon ve mesajlaşma en genel bileşenlerdir.Tüm uygulamalar birbiri ile –fark edilmeksizin- paralel çalışacak şekilde dizayn edilmiştir.
• Standartlar – Symbian OS ,benimsenmiş olan açık standartlar üzerine kurulmuştur.Böylelikle uygulamaların platformlar arası taşınması kolaylaşır.
• Nesne tabanlı yazlım mimarisi
• Gömülü yazılımlar için hafıza yönetimi
• Çalışma hafıza ihtiyaçlarının düşüklüğü-Çok küçük çalıştırılabilir uygulama boyutları ve ROM-tabanlı kodlar
• Güvenli haberleşme ve veri depolama için güvenlik mekanizmaları
Unicode karakter seti ile uluslar arası uygulama desteğiAlıntı yaptım arkadaşlar.
evet nokia n70 müsic edition alabilirsin
NOKIA N70 Music Edition
Hepsi bir arada müzikçalar
Dual mod WCDMA/GSM işletim ve beş kıtada tri-band GSM kapsaması (GSM 900/1800/1900 ve WCDMA 2100 şebekeleri) Oynatılan formatlar (şifre çözme): MP3, AAC, Real Audio, WAV, Nokia Ring Tones, AMR, AMR-WB, AMR-NB, AU, MIDI, H.263, JPEG, JPEG2000, EXIF 2.2, GIF 87/89, PNG, BMP (W-BMP), MBM, MPEG-4 and eAAC+
Müzik Çalar ve FM Görsel Radyoya kolay erişim için atanmış "Müzik" tuşu Entegre Bluetooth kablosuz teknolojisi v.2.0
Nokia XpressPrint
Dijital resimleri direkt olarak cihazdan bastırın
Fotoğraflarınızı Bluetooth kablosuz teknolojisi veya MultiMediaCard (MMC) aracılığıyla uyumlu bir yazıcı veya kioska aktararak veya USB kablosu kullanarak direkt olarak PictBridge uyumlu bir yazıcıya göndererek basın
Entegre baskı uygulaması hızlı ve kullanımı kolaydır; yüklemeye ve gürültü patırtıya lüzum yoktur
RealPlayer Media Oynatıcı
Multimedya dosyalarını yükleme ve oynatma (video + müzik)
Uyumlu medya portallarından medya dosyalarını akıtma
Yüklenen, çevrimiçi oynatılan veya kaydedilen video klipleri daha büyük ebatta görüntülemek için telefon üzerinde tam ekran tekrar oynatımı
Oynatılan formatlar (şifre çözme): MP3, AAC, Real Audio, WAV, Nokia Ring Tones, AMR, AMR-WB, AMR-NB, AU, MIDI, H.263, JPEG, JPEG2000, EXIF 2.2, GIF 87/89, PNG, BMP (W-BMP), MBM, MPEG-4 and eAAC+
----------------------------
Boyutlar 108.8 x 53 x 21.8
Ağırlık 130 gr
Şebeke 900 / 1800 / 1900
Ajanda Var
Alarm Var
Titreşim Var
Hesap Makinesi Var
Java Desteği Var
HandsFree (Eller Serbest) Var
Resimli Telefon Defteri Var
Ses Kayıt Var
Sesli Arama Var
Ortam Sesleri Kayıt Var
Kronometre Var
Bas Konuş Var
İşletim Sistemi Symbian 60 Serisi
Zil Tipi Polifonik , MP3
Telefon Tipi Bar Tipi
Güç Özellikleri
Bekleme Süresi Maksimum 250 saat
Konuşma Süresi Maksimum 3,5 saat
Pil Türü Li-Ion
Pil Gücü 970 mAh
Bağlantı Özellikleri
UMTS Var
Bluetooth Var
Dahili Modem Yok
GPRS Class 10
EDGE Var
E-mail Desteği Var
WAP Versiyon 2.0
Infra Red (Kızıl Ötesi) Yok
PC Senkronizasyonu Var
Kamera Özellikleri
Görüntülü Konuşma Var
Entegre Kamera Var
Kamera Çözünürlüğü 2.0 Megapixel
Kamera Zoom 20x
Video Kayıt Var
Sesli Video Kayıt Var
Video Oynatma Var
Entegre Flaş Var
Eğlence
MP3 Çalma Var
Radyo Var
MMS Var
Melodi Programlama Yok
Hafıza Özellikleri
Telefon Hafızası 30 MB Dahili Hafıza
Arttırılabilir Hafıza ? Var
Hafıza Kartı Tipi RS DV MMC
Ekran Özellikleri
Ekran Tipi TFT
Ekran Çözünürlüğü 176 x 208 Piksel
Ekran Renk Çözünürlüğü 256K Renk
NOT: Flash mesafesi 1.5 metre
Al sana n70 ile çekilen resimler:
Bundan güzel fotoğraf mı olur be.Cagy ben hemen N70 Music Edition almaya giderdim.Bence alabileceğin en güzel telefon. olur.
kardes dediğinizi düşünecem almaya yanastım bende aklımı celmeyi basrdınızne diyim tesekkürker
iyi ya bu iyiymiş
kararımı verdim gibi %95 bunu alacam
aldıktan sonra bi şeyler yazarsın.Şu güzel,şı kötü diye.Tamam mı?
Cagy telefonu aldın mı?Meraktan çatlıyoruz canım.
yok ya 25 inde innşallah ben msj atarım o zaman
benim kuzen d900 ben ise k790i aldım ve açıkçası fotoğğraf açısından k90i d900 den .çok daha ii.Özellikle gece çekimlerinde d900'ün flaşı iş yapmıyor.İsterseniz alıop deneyin ama boşuna D900 gece çekim yaparken flaşı yok gibi K790i ise sanki öğlenmiş gibi gösteriyor.Sony Ericsson Farkı.Bide ses kalitesi olarak da bibirlerine yakınlar.Ayrıca ergonomi olarakda K790i ii değil ama daha üstün telefon olduğundan biraz ağır ve kalın ama daha şekil benceD:
- 1
- 2