Sizce dünya dışı yaşam var mıdır

By.LicH
13-06-2010, 13:52   |  #26  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
229 mesaj

Kimse bu konuda net bir şey söyleyemez; ama şu varki olmadığına dair hiç bir kanıt yok; ama olduğuna dair (çoğu montajda olsa) pek çok resim, video, haber vs. var... Mesela bi aralar Mexica'nın Metepec şehrinde bir çiftçinin bulduğu yaratık. Adına Metepec Varlığı denildi. Yaratığı fareler için kurduğu kapana yakalanmış bir şekilde bulmuş korkup suya atmış çiftçi, yüzgeci vs. olmadığı halde saatlerce suda kaldıktan sonra ölmüş bu yaratık.

İlgili Haber:
http://video.mynet.com/habervide ... -na-ne-oldu/471596/

Resimler:
http://www.aksam.com.tr/images/2009/09/01/yaratik1.jpg
http://i.ytimg.com/vi/0MsDHBza1D8/0.jpg
http://www.diliminucunda.com/images/uzayli/uzayli09.jpg
http://cuantosaber.files.wordpress.com/2009/09/metepec2.jpg

Bunun montaj olduğunu düşünmüyorum çünkü yaratık (ölüsü) bilim adamları tarafından incelenmiş, başta DNA sı bulunamamış sonradan DNA sı bulunup incelenmiş ve Homosapiens özellikte bi DNA sı olduğu bulunmuş. Biyoloji dersinden hatırlarsınız homosapiens insan türünün biyolojik adıdır. Yani insan DNA sına sahip ama insan değil. İnsan DNA sına sahip olması hayvan olmadığınıda gösterir. Yani dünya üzerindeki hiçbir varlığa benzemiyor. Bilim adamları kesinlikle dünya dışı bir varlık olduğunu düşünüyorlar. Google'dan Metepec diye aratıp yaratığın daha ilginç özelliklerine bakabilirsiniz. Kanıt stiyodunuz alın size kanıt. Buna da montaj diyin bakalım...

Son Düzenleme: By.LicH ~ 13 Haziran 2010 13:52
MertBJK1903
13-06-2010, 19:18   |  #27  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

Arkadaşlar tabi ki var düşünsenize dünyaya geliyorlar biz napacaz tabi ki onlara saldırıcaz biz hazır değiliz ondan insanları parça parça kaçırıp onları dost olduklarına ikna ediyorlar sonra geldiklerinde bu dünyada yada onların dünyada yaşıcaz ama belkide düşmandırlar bizi yok etmek için hazırlık yapıolardır uzaylılar bizden bence çok gelişmmiş belkide tepemizde görünmez bir uzay gemisi var bizden güçsüzlerse zaten bişi olmaz birde biz sadece kendi güneş sistemimizi araştırabiliyoz daha ötelerde ışınlanmayla dünyaya gelebilecek uzaylılarda olabilir yada daha yakınlarda titan da callistoda neptünde soğuktan yaşayan canlılar olabilir o kadar büyük bir alan sadece biz insanlar için mi yaratıldı?

fatihdw
13-06-2010, 23:53   |  #28  
fatihdw avatarı
Yıllanmış Üye
475 mesaj

messi ve mustafa topaloğlu uzaylı al sana örnek:))))))

alien_fx
14-06-2010, 18:23   |  #29  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj

bence onca kanıt ve resimden sonra var olmaları kesin. ama illa bizim gibi canlılar dan bahsetmemem kaydıyla. yani ne bileyim moleküler bir canlı gibisinden bir uzaylı vardır diye düşünüyorum. onun dışında gece beynimizi yemeye gelen korkunç yaratıklar olduğunu sanmıyorum.

alien_fx
14-06-2010, 18:26   |  #30  
Yıllanmış Üye
5,671 mesaj
Alıntı: fatihdw  
messi ve mustafa topaloğlu uzaylı al sana örnek:))))))
Kahkaha

Kapalı Hesap (140385)
15-06-2010, 04:48   |  #31  
OP Kapalı Hesap
204 mesaj

yapılan bi ankete göre insanların 4te 1i uzaylılara inanıyomuş
benim yaptığım ankete göre chipin 4te3ü uzaylılara inanıyo :D

International Affairs
16-06-2010, 12:21   |  #32  
International Affairs avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
4,659 mesaj

öncelikle 'uzaylı' nitelendirmesine katılmıyorum onu düzeltmekte yarar var ne yani onlar uzaylıda biz neyiz dünyada yaşıyoruz diye dünyalı olmuyoruz heralde oda ne bilim saturnde yaşıyodur   uzay boşlugunda yaşaaycak hali yok onada saturnlü diyelimKahkaha ozaman, yani diyeceğim UFO(unidentifield flying objectives:tanımlanamayan uçan cisimler) desek daha dogru olur.
Ana konuya gelince ben kesinlikle ufoların varlıgına inanıyorum her ne kadar hiç görmemiş olsamda yakinen...

Selçuk İslamoğlu
16-06-2010, 13:54   |  #33  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj

Şu sonsuz evrende yanlız olduğumuzu düşünmek fazla bencillik olur zaten...

beckahma
16-06-2010, 14:16   |  #34  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

Vardır bence çünkü Selçuk abinin de dediği gibi evren sonsuz bir yer ve insanların gidemediği çok fazla yer var. Mutlaka birinde bir canlı vardır. En azından öyle olduğunu umuyorum.

matrax-38
16-06-2010, 23:26   |  #35  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
746 mesaj

Gözümle görsem inanmam delirdim diye psikoloğa giderim.

plower
17-06-2010, 18:26   |  #36  
Yeni Üye
27 mesaj

Valla Stephen Hawking'e göre var.Adam diyoki

,,Koskoca evrende bir biz mi varık?`

Yanlış değil hani.:)

Yunus. Emre
17-06-2010, 18:54   |  #37  
Yunus. Emre avatarı
Yıllanmış Üye
1,148 mesaj

Kuran-I Kerim'de  18000 Alemden bahsediyormuş.

Son Düzenleme: Yunus. Emre ~ 17 Haziran 2010 18:55
uGuR.uK
17-06-2010, 18:57   |  #38  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

varsa bile, bizim onları düşündüğümüz kadar tartışıyorlar mı bizi acaba??

Kapalı Hesap (140385)
17-06-2010, 23:31   |  #39  
OP Kapalı Hesap
204 mesaj
Alıntı: uGuR.uK  
varsa bile, bizim onları düşündüğümüz kadar tartışıyorlar mı bizi acaba??
sanmam bizi tartıştıklarını ama bi yandan da ufo olayları falan artıyo demek ki ilgilenen türler de var ilgilenmeyen türler de var
zaten bi de şöyle bi düşüncem var eğer dünya dışı zeki yaşam formları varsa tek tür olamaz
eminim başka türleri de vardır
bizimle ilgilenenler büyük ihtimalle humanoid türler yani insanlara çok benzeyenler
ama mantıken şuna benzer intel core i7 işlemcili bi pc'si olan adamın p4'lü pc'yi dikkate alması gibi =)

AK-66
18-06-2010, 19:40   |  #40  
Yeni Üye
20 mesaj

Bu koca evrende yanlız oldugumuzu düşünmek saçmalı zaten :D

beckahma
18-06-2010, 23:11   |  #41  
beckahma avatarı
Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

Gerçekten varsa bu canlılar uzun süre yaşamayız çünkü bu ufo olayları falan gerçekse teknolojileri çok ilerdedir ve büyük ihtimalle bizim gibi ilkel(onlara göre tabi) canlılarla arkadaşlık kurmaya değil kendilerine alan yaratmaya gelirler dünyaya. Ya da 1-2 örnek alırlar en fazla.

Mustafa Akın
20-06-2010, 13:49   |  #42  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj
Alıntı: AK-66  
Bu koca evrende yanlız oldugumuzu düşünmek saçmalı zaten :
Bu koca evrende bizden başka biri olduğunu düşündüren mantıklı açıklama nedir? Sibirya da çok büyük bir yerdir ama pek de insan yaşamaz.

melen
20-06-2010, 14:36   |  #43  
melen avatarı
Yıllanmış Üye
3,638 mesaj
Alıntı: Mustafa Akın  
Ben bir ateist değilim arkadaşım, normal bir Müslümanım, sana genel felsefeden bahsediyorum, din bir inançtır, ispatlanmaya ihtiyaç yoktur ve ispatlanamaz da. Senin varlığına kesin demenin nedeni Allah'a olan inancındır, bunu bilim denen şeylerle açıklayamazsın, ispatlayamazsın çünkü bilim dinlerden uzaktır, dini ispatlamakla ilgilenmez, ama inançlı bir bilim adamının bilime bakışı ilte inançsız bir adamın da dine bakış açısı tabi ki de farlı.
Bilim nedir? Her yerde genel geçer bir kanundur. Sen suyun 100 derecede kaynadığına inanıyorsun, İngiliz de inanıyor, Yunan da inanıyor. İnanmıyorsun aslında, biliyorsun. Ama Hristiyan Kur'an'a inanmıyor, Yahudi 'de İncil'e inanmıyor. Neden? Çünkü hiç biri ispatlanabilir, genel geçer şeyler değil. Bİzim kendi inancımız ve vicdanımız Müslümanlığın doğru olduğunu söylüyor ama bir Yahudi bunu kabul etmiyor. Ama suyun 1 atm'de 100 derecede kaynadığını hepimiz biliyoruz. Olay ateistlikle alakalı değildir, din bir inançtır, ve bilimsel gerçeklik gibi ispatlanmaya ihtiyaç duymaz. Sen de kimseye Müslümanlığın doğru olduğunu bilimsel bilgilerle açıklamak zorunda değilsin, Kur'an-ın öğretilerinin mantıklı ve doğru olduğunu anlatabilirsin, bilimi desteklediğini, hatta bilimde çoğu şeyin bir Allah'ın varlığını işaret ettiğini de anlataiblirsin ama matematik, fizik, kimya ve biyolojideki ne kadar kanunu birleştirirsen birleştir Allah'ın varlığını sin(2x) = 2 cos(x) * sin(x) şeklinde açıklayamazsın, gerek de yok.
Arkadaşım burada yanılıyorsunuz. Allah Kur'an'da der ki:
"Biz âlemi sizin göremeyeceğiniz kadar küçük zerreciklerden yarattık."
Sizce bu neyin tanımı? Atomun tanımı değil mi? Atomun da bilimle alâkası var değil mi? Kimya'da her madde atomdan oluşur demiyor mu? E... bu da Allah'ın varlığı değil mi? Bir de şuna bakın:
"Dağlar, kocaman taşlar, kayalar yürütülür de bunu siz göremezsiniz!"
Evet gerçekten de bilim insanları dağların hareket ettiğini inceliyorlarmış. Gerçektende öyleymiş. Ama nasıl hiçbir şeyin bozulmadığı işte bu bir mucizedir. İşte bu olağanüstü olayları Kıyamet günü inanmayanlar açık açık göreceklerdir. Her şey açık açık ortaya çıkacaktır. Yaşadığı gezegene ve kendi ırkına bu kadar azap eden insanoğlu, şu dehşet anlarını hiç mi düşünmez? Sorar: `O kıyamet günü ne zaman? diye. Ne zaman ki o göz şimşek çakar, ay tutulur, güneş ve ay toplanır, O gün insan: Nereye kaçmalı?` der.

"Güneş, sönüp büzüldüğü zaman. Yıldızlar kararıp parçalandığı zaman. Dağlar yürütüldüğü zaman. Doğurmak üzere olan gebe develer başıboş bırakıldığı zaman. Vahşi hayvanlar biraraya getirildiği zaman. Denizler kabardığı zaman. Gök yarıldığı zaman. Yıldızlar parçalanıp dağıldığı zaman. Denizler kabarıp taştığı zaman. Mezarlar deşildiği zaman. Gök yarılıp da erimiş yağ gibi sıvılaştığı zaman. Yeryüzü şiddetli bir sarsıntıya tutulduğu, dağlar, parçalanıp havada uçuşan toz bulutlarına dönüştüğü zaman. Sura ilk kez üflenince, dünya ve dağlar yerlerinden oynatılarak birbirine çarpılınca. İşte o zaman beklenen olay olmuştur. Gök yarılmıştır, o gün O dengesini yitirmiştir. O gün gök erimiş madene dönüşür. Dağlarda atılmış pamuk gibi olur.Yer, o müthiş sarsıntı ile sarsıldığı ve bağrında taşıdığı yükleri dışarıya attığı zaman.O gün insanlar ateş çevresinde çırpınıp öbek öbek dökülen pervane kümeleri gibi olurlar. Dağlar da atılmış renkli yün gibi olurlar. Ey Muhammed, göğün koyu bir duman salarak insanları kuşattığı günü bekle. Bu acı bir azaptır.O gün yer ve dağlar sarsılır; dağlar gevşek kum tepelerine dönüşürler.Gök, o günün dehşeti ile parçalanır.Yer parçalanıp parçaları birbirine çarptığı zaman.Yıldızların ışığı söndüğü, gök yarıldığı ve dağlar pamuk gibi atıldığı zaman.Sen dağları görünce onların yerlerinden hiç kımıldamadıklarını sanırsın. Oysa onlar bulutlar gibi hareket ederler.O gün dağları yerlerinden söküp yürütürüz de sen yeryüzünü çıplak ve dümdüz görürsün.O gün yer, başka bir yere ve gökler de başka göklere dönüştürülürler. O gün göğü yazılı sayfaların dürüldüğü gibi düreriz. İnsanoğlu bu "son"u mu hazırlamaya çalışıyor!

Uzun diye okumamazlık yapmayın lütfen okuyunuz!..

Mustafa Akın
20-06-2010, 15:24   |  #44  
Mustafa Akın avatarı
Yıllanmış Üye
3,236 mesaj

Uzundu, okudum, ama konuyu farklı yere çektiğiniz için tartışmayı keseceğim, siz dediklerimin bir kelimesini bile okumadan bana ayet kopyalayarak hiç bir yere varamazsınz. O ayetleri biz de biliyoruz, Kur'an'daki her şeyin bir bilimsel gerçek olduğunu biz de biliyoruz, demek istediğimi anlasaydınız zaten, o ayetleri kopyalayıp yapıştırmak yerine Yüce Allah'ın size ilk ayette emrettiğini yapıp, benim yazdıklarımı okurdunuz.
İyi günler.

Kapalı Hesap (140385)
21-06-2010, 00:13   |  #45  
OP Kapalı Hesap
204 mesaj
Alıntı: Mustafa Akın  
Bu koca evrende bizden başka biri olduğunu düşündüren mantıklı açıklama nedir? Sibirya da çok büyük bir yerdir ama pek de insan yaşamaz.
anlaşıldı biz ne desek sen inanmıcan inanman da bizim bi işimize yaramıcak
o yüzden sen boşver uzayı dünyadaki yeniliklere açık ol

matrax-38
22-06-2010, 00:14   |  #46  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
746 mesaj

ONSEKİZBİN ALEM NEDEMEKTİR

Kuran!da geçen Rabbul alemin tabirinde, alimlerimiz 18.000 alem demişler. Bu rakam kesretten kinayedir. Yani arap edebiyatında 7, 70, 700, 7000, 70.000 veya 18.000, 28.000 gibi sayısal ifadeler çokluğu ifade etmek içindir. Halbuki alimlerimizin çoğuna göre her bir insan her bir hayvan her bir bitki veya her bir melek her bir cin bir alemdir. Hatta her bir hücre başka hücrelere benzememesi dolayısıyla bir alemdir. İşte Allah
* Alemlerin Rabbidir *
veya
* Ey habibim! Seni alemlere rahmet olasın diye gönderdik *
gibi kurani ifadeler tamamıyla tüm kainatı ve içindeki her bir hayat sahibin hatta cansızları da içerisine almaktadır.

Sonuç olarak sadece 18000 alem sayısını görüp hemen heyecenlanıp uzaylılar vardır diyenlere hayret ediyorum.Kuranın tamamını okumadım ama türkçe mealini bayaa bi okudum en çok vurgulanan şey insandır herşeyin insan için yaratıldığıdır.Uzaylıların olmadığını anlamak için en basitinden akşamları gökyüzünü incelemeye başlayın bir süre sonra insanın aklı ve mantığı devreye giriyor ve insan kendini aptal gibi hissediyor:):)

Son Düzenleme: matrax-38 ~ 22 Haziran 2010 00:16
_hEro
22-06-2010, 12:47   |  #47  
_hEro avatarı
Yıllanmış Üye
3,428 mesaj

Saba Tümer'in programına bu işlerle ilgilenen Haktan Akdoğan ve inanılmaz görüntüler yayınlandı.İzleyenler bilir.Üstelik hiç birisi de Uluslararası Uzay İstasyonu'na falan benzemiyordu :)Var mı yok mu bilmiyorum ama var olduğuna inanmak hoşuma gidiyor.

Meksika Vakası,

http://www.vidivodo.com/321417/h ... ikali-ciftci-vakasiAynı programdan ilginç UFO görünüleri,
Özellikle 2.dkdan sonrasını atlamadan izlemelisiniz,
http://video.cnnturk.com/2009/bi ... geceyi-ufolar-basti

Son Düzenleme: _hEro ~ 22 Haziran 2010 13:00
dextercan
22-06-2010, 14:56   |  #48  
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj

Var olduğuna inanmak istiyorum.Bir gün gelecekler, gelmezlerse mekan basarız oraya gidip.:)

matrax-38
22-06-2010, 23:54   |  #49  
matrax-38 avatarı
Yıllanmış Üye
746 mesaj
Alıntı: _hEro  
Saba Tümer'in programına bu işlerle ilgilenen Haktan Akdoğan ve inanılmaz görüntüler yayınlandı.İzleyenler bilir.Üstelik hiç birisi de Uluslararası Uzay İstasyonu'na falan benzemiyordu :)Var mı yok mu bilmiyorum ama var olduğuna inanmak hoşuma gidiyor.

Meksika Vakası,

http://www.vidivodo.com/321417/h ... ikali-ciftci-vakasiAynı programdan ilginç UFO görünüleri,
Özellikle 2.dkdan sonrasını atlamadan izlemelisiniz,
http://video.cnnturk.com/2009/bi ... geceyi-ufolar-basti

Şimdi öncelikle meksidaki o görüntü kesinlikle uzay istasyonu çünkü aynısını gördüm ve birçok insan gördü diğer kalabalık şekilde görünen görüntüyle ilgili size soruyorum şimdi siz öyle bi görüntü yakalasanız böyle berbat bir çekimmi yaparsınız hadi kameranın kalitesini geçtik cep telefonu olabilir ama neden sürekli hareket ettiriyor ben bu görüntüyü yakalasam hemen telefonu sabitleyecek bi yer bulur ve çok net bi çekim yapardım.Bu yüzden kesin fake bu montaj anlaşılmaması için sürekli hareket ettirmişler.

world_pc
23-06-2010, 08:41   |  #50  
world_pc avatarı
Yıllanmış Üye
3,357 mesaj

Yaşanabilecek yerler aranıyor ama, kıyamete kadar bulunamaz o yerler.