şahsi fikrim ve gönlüm iphonedan yana ya sizin ki?
Sizce dünyanın en iyi Cep Telefonu?
- 1
- 2
iphone yeni tutkum ama w810i yi unutamıyorum
Şimdiyi soruyosan bence Nokia N93.Ama 4 yıl piyasada kalarak dünya rekoru kıran 3310 gelmiş geçmiş en iyi telefon.Bir de obaya katılmıyorum.Şu iphone'un neyini seversiniz bilmem.
öyle deme kamikaze iphone un videosunu bir izledim hayran kaldım. mac world konfernsında steve jobs 1 saat onu anlattı ve ne olacak diyen arkadaşlarımda videoyu izledikten sonra müptelası oldu. Soruyu şu şekilde değiştireyim
1- Şuanki teknoloji ile en iyi cep telefonu
2- Gelmiş geçmiş en iyi cep telefonu
2 ye cevabım hem 3210 hemde 3310. 2side zamanında çok tutuldu.
iphone u bende pek sevemedim, 6630 dan vazgeçmem.:)
Ama herkesin fikri farklıdır o yüzden en iyi telefon bu diyemeyiz :)
fingof3310 gelmiş geçmiş en iyi
arkadaşlar nokia 8310 u unutmayalım
ilk fm radyolu cep telefonlarından.
ilk beyaz ışıklı.
daha sayayımmı.
vede ben halen bitane kullanıyorum.
çok nostaljik oluyor.::))
Selçuk İslamoğluBelki Apple fanatiği olduğundandır :)hadsfree özelliği var zira steve jobs yaklaşık 50cm den konuştu konferans sırasında ama belki apple bunu farklı bir isimle lanse etmiş olabilir. işte size macworld2007 konferansısadece 2 megapixel kamera
UMTS desteği yok
Handsfree yok... eksilerinden bir kaç tanesi sadece.
handsfree elleri kullanılmadan telefonla belli bir uzaklıktan konuşabilme imkanı tanıyor diyebiliyorum. jobs iphone masadan dahi almadan konuşuyordu. buna ilaveten bluetoothlu kulaklığıda tanıttı konferansta. demek istediğinizi tam anlamadım.
buda 2 kişiyle konuşurken.
benim gönlümdede iphone yatıyor ama tabiiki daha iyisi çıkana kadar:D:D
aslında pil ömrünü biraz daha uzatabilirler. o cepi alan zaten elinden düşürmez
en iyi telefon benim telefonumdur. sana sorarsam senin telefonundur, ayşeye sorarsam da onunkidir (eğer herkes kendi ihtiyaçları dorultusunda alırsa). yoksa herkes marka bağımlılığı ile nokia ya da bilmemne peşinde koşarsa bu bir ütopya olur.
benim sattığım telefonlar en iyisi n 99i çin malı tvli dokunmatik 3 mp kamera 200 ytl. ben kullanıyorum ve satıyorum.. kayerhan17@hotmail.com
benim telefon n95 8gb çooook memnunum en iyisi bence
5 mehapixel kamera herşey mükemmel çekiyor içinde film izliyorum ne güzel bişey ve daha fazlası
MusssTybenim telefon n95 8gb çooook memnunum en iyisi bence
5 mehapixel kamera herşey mükemmel çekiyor içinde film izliyorum ne güzel bişey ve daha fazlası
- 1
- 2