Sizce en iyi tarayıcı hangisi?
Sizce en iyi tarayıcı hangisi?
Forumda böyle tartışmalar yığınla var. Birçok var demiyorum yığınla var diyorum dikkatini çekerim.
Evet bu konular çok var biraz araştırman gerekirdi.Ayrıca benim fikrimle senin fikrin farklı olabilir benim fikrim seni senin fiikrin beni ilgilendirmez dene hepsini kendin karar ver.Ayrıcada en iyi diye birşeyde yok hepsinin açığı var ancak biri az diğeri çok onları bulmak içinde sen kullan ve kendi kararını kendin ver.
En iyisi Chorome tabii ki :) Ama daha IE 9 final i görmedik :)
Bende ;
İnternet Explorer 9 Beta
Mozilla Firefox
Google Chrome 7 Beta
Opera 10.63
Browzar
Hepsi mevcut. Diğer kalanlarıda kuracaktım sırf üşendiğimden.
Şu son bir haftadır sizinde başınıza geldimi bilmiyorum. Bende IE, Firefox, Opera ve Chrome kurulu. Bunların hepsi birden arada çökmeye başladı. Win7 yi daha taze kurdum. 2011 Norton Internet Security kurulu. Tesadüfmü artık bilmiyorum ama Microsoftun Ekim ayı güncellemelerini yükleyene kadar hiçbir sorun yoktu. Tüm tarayıcılarım cayır cayır çalışıyordu. Şimdi sapıttı iyice. Sık olmasada bu tarayıcılardan herhangi biri hata verip çöküyor. Sizce sorun güncellemeler de midir?
opera bir numara not defteri hizli kopyala yapistir destegi var not defterinden acayip guzel bisey.
ondan sonra js flash site block ozelligi var birkac tikla. ayar kopyala yapistir destegi var. linuxta vine ile acinca da canavar gibi calismaya devam ediyor. dosta bile calisacak mi diye merak edip denedim ama daha o kadar da ileri gitmemisler :P
ie bazi sayfalari kaydederken gerekiyo arasira . yada bazi programlari calistmak icin. oinun disinda gazete okuyacaksaniz bikac gun normal calisiyor ondan sonra sapitiyor bence.
firefox da guzel , guzel eklentileri de var ama eklentileri fazla yukledinmi o da sapitiyor bence.