Sizce en iyi TV markası hangisi?Bakalım en iyi marka hangisi(tv içinir bu anket,(genel geğerlendirme yapmayın.)
Sizce en iyi TV markası hangisi?
YOO BEN FANTASY LARP I BİLİYOM Kİ..BENCEDE ÇOK İİ BİR TV..AL BUDA RESMİ HATTA..ama adı avrupada fantasy larp olarak pek gecmiyo lergen olarak geciyo:
AtoX sanırım ankettekini kastetmiş Karub. :)
Ben Samsung diyorum çünkü adamlar şu anda monitör-tv-telefon ekrarnı falan derken süper bi teknolojiye sahipler. Televizyonlarının ve monitörlerinin kalitesi tartışılmazken AMOLED ekranlı telefonda çıkarmaları bomba oldu bence. Samsung LED monitör biraz pahalı ama yine de iyi. Toplayıp bakarsak Samsung derim yine.
Şıklarda yok ama ben Panasonic diyorum.
Panasonic'te en iyi televizyon markalarından biridir fiyatları yüksektir.
Samsung çok sattığından göze batıyor ama aynı fiyatlı ürünlere baktığımızda artık işi reklamdan kazandığı için fiyat farkını ortaya koyuyor...Bence SHARP =) kategoriye bile koymamışsınız fakat görsel olarak bi fark atmıştı yanında duran tüm markalara...
Philips ve Sony
Phlips televizyonda kullandığı parçaların % 90'ı nı kendisi üretir. Ancak ses sistemleri, görüntü sistemlerinden çok daha ileridedir.
Sony, tüplü televizyonlarda kullandığı "Trinitron" görüntü teknolojisini kimseye satmamış, sâdece kendisi kullanmıştı. LCD sistem için de benzer bir uygulaması var mı bilemiyeceğim. Fakat Sony tv lerin görüntüsünü bırakın geçmeyi, kalite olarak yaklaşan dahi yoktur.
Sony'nin tv'leri kötü oluyor ses bakımından güzel ama görüntü bakımından değil en iyisi samsung ve lg!dir ama lg daha da kaliteli hem seside güzel..
Samsung özellikle LCD ve PLAZMA larda mükemmel bir iş çıkarıyor...
Arkadaşlar en iyi renk desteği ile tabiki sharp aquos araştırın ondan sonra yorum yapın diğerleri en küçük yapıtaşı olan pixeller üç temel renk den diğer renkleri elde ediyor (bildiğiniz R red G gren B blue) oysa sharp ta + Yellow :) hodri meydan