kaspersky iyide biraz kasıyor gibi ben avira kulanıyorum
Sizce En İyi Virüs Programı Hangisidir?(ANKET)
en iyisi trend micro office scan
internet security olarak ise yine trend micro is 2009 pro ve / veya kaspersky is 7-8 gerisi teferruat... :)
07BENER07bendede kaspersky var ama hiç uyarı vs vermedi...bende uyarı yok demişsin bende trenmicro office scan var anında çaktı olayı trojan var diye hop direkt çöp... en sağlamı kesinlikle affı yok... katı kuralları var ayarlarını sıkı yaptın mı yakalayıp imha edemediği virüs yok... bence kaspersky kontrol et herhangi bir sorun var galiba... sitede trojan var bu doğru...
07BENER07bendede kaspersky var ama hiç uyarı vs vermedi...o zaman o senin kaspersky'ın sorunu benim güvenlik düzeyi en üst seviyede... hemen çıktı trojen uyarısı
ben açamadım bu linki ama bana göre en iyi antivirüs Avira AntiVir
kaspersky ve eset nod32 ye benden oy
nevransg-data ınternet securıty 2009 %99.8 vırus yakalama oranıkonuyu hortlatmışsın...
esete verdim ama kaspersky da iyi bi anti-viris
her antivirüs programında bir eksiklik oluyor...ben uzun zamandır nod 32 kullanıyorum..kasma yapmıyor...seriali kolay bulunuyor...ama tam güvenilirde değil...kaspesky ise her şeye alarm veriyor..kendisiyle ilgili her habere uyarı veriyor..bence en iysi ücretli alınan programlardır..ne kadarda serialinide bulsak tam anlamıyla koruma sağlamıyorlar...
Ben AVAST - AVG ve ANTİVİR kullandım .Sonuçta Antiviri kullanıyorum.Artık yeni sürümde reklam pencereleride açılmıyor ayrıca bedava sürüme SPYları engelleyen sistem konulmuş bu da mükemmel bir özellik paralılardan tek eksiği firewall özelliği bu özelliğide COMODO firewall ile çözebiliyoruz.
ülküdaşher antivirüs programında bir eksiklik oluyor...ben uzun zamandır nod 32 kullanıyorum..kasma yapmıyor...seriali kolay bulunuyor...ama tam güvenilirde değil...kaspesky ise her şeye alarm veriyor..kendisiyle ilgili her habere uyarı veriyor..bence en iysi ücretli alınan programlardır..ne kadarda serialinide bulsak tam anlamıyla koruma sağlamıyorlar...sıze katılıyorum vırus programını lısanslı kullanacaksnız ben hep oyle yaptım bugune kadar ve en ıyısı olarak su an lısanslı kulandıgım g-data ınternet securıty 2010 en ıyısı ve bır numara bır vırus programı dıgerlerı eset kıs norton artık benım ıcın bıtmıstır %99.8 vırus bulma basarısı
KasperSky Derim Başka Birşey demem :)