A_Jerusalem_Noyum nod32 denahmeyt05artık çoktan 7.sıraya gerilemiş yazılım için çok iyimser yaklaşımlar(?)
NİS 2009
NORTON 360
GDATA İS 2010
GDATA TotalCare 2010
AVİRA PSS 2009
Son Düzenleme: zrgnlr04 ~ 29 Mayıs 2009 18:35
arkadaşlar en iyi 2 tane gdata ve avira'dır. avastta da gelişme var avast pro 4.8 de free sürümünde değil silemez diyenlere gayette güzel bulup siliyor.
norton eskiden iyidi aynı şekilde kaspersky de dahil.
kucukbostanNOD32 deneyin .. pişman olmayacaksınızhangisini deneyelim 2.7 yi mi? 3 ü mü 4 ü mü?hepsini denedim ama yinede virüs sızdırıyor
Hala Nod32 diyenleri anlayamıyorum. Yav aklınızdan zorunuzmu var yoksa gerçekten safmısınız. Nod32 kullanıpta pc sine virüs olmayan sıradan bir kullanıcı gösterebilirmisiniz bana? Daha autorun sorununu halledemiyor. :) Sözde sildim diyor. Yalan!! Daha kendi dosyalarını koruyamıyor, hangi güvenlikten bahsediyorsunuz?
Nod32 bana ''çocuklara baloonn''u hatırlatıyor.
piRe_Hala Nod32 diyenleri anlayamıyorum. Yav aklınızdan zorunuzmu var yoksa gerçekten safmısınız. Nod32 kullanıpta pc sine virüs olmayan sıradan bir kullanıcı gösterebilirmisiniz bana? Daha autorun sorununu halledemiyor. :) Sözde sildim diyor. Yalan!! Daha kendi dosyalarını koruyamıyor, hangi güvenlikten bahsediyorsunuz?cok guzel demıssın cocuk yazılımı aynı g-data avıra norton kaspersky en ıyısı bunlar yuksek sevıyede ayar yaptınmı g-data ve avıranın buldugu kadar vırus bulur kasperskyNod32 bana ''çocuklara baloonn''u hatırlatıyor.
Kaspersky 2010 derim.Ücretsiz arıyosan avira öneririm.
ben siteye giremiyorum linkte bi sorun mu var?
kendimde hacklenecek bir neden görmediğim için sadece eset smart security 4 kullanıyorum ve rahatım zaten illa hacklemek isteseler antivirüs de kurtaramaz beni:D
piRe_Diğerleri nerde? Mesela Outpost Security Suite. Benden oy yokaynen pire arkadaşıma sonsuz katılıyorum bende adı gecen proğramı kullanıyorum son derece memnunum.kolay gelsın....