arkadaşlar gelmiş geçmiş en iyi fps hangisi sizce ?
sizce gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu hangisi ?
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu biohazard3(Resident Evil 3). Playstation1 serisinin en iyi oyunuydu. O dönemki sistemlere ve oyunlara göre ön planda ve çok iyi grafikleri olan bir oyundu. Bu oyundan sonra PC'de ve konsollarda birçok versiyonu çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Yine birçok seri filmi yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Bence bir oyunun iyi olup olmamasındaki en önemli ölçütlerinden biri oyundan sonra çıkarılmış filmi ve devam serileridir. 20-25 yaşında olanların bilmesi hatırlaması zor ama o oyun tam bir ekoldü.
20. y.y.'da yapılmış olasına rağmen hala gündemde.
Bana göre gelmiş geçmiş en iyi fps oyunu biohazard3(Resident Evil 3). Playstation1 serisinin en iyi oyunuydu. O dönemki sistemlere ve oyunlara göre ön planda ve çok iyi grafikleri olan bir oyundu. Bu oyundan sonra PC'de ve konsollarda birçok versiyonu çıktı ve çıkmaya devam ediyor. Yine birçok seri filmi yapıldı, yapılmaya devam ediyor. Bence bir oyunun iyi olup olmamasındaki en önemli ölçütlerinden biri oyundan sonra çıkarılmış filmi ve devam serileridir. 20-25 yaşında olanların bilmesi hatırlaması zor ama o oyun tam bir ekoldü.kesınlıkle suan kı oyunları dıyoruz hep ama bunlar doneme gore normal.iyi demek ıcın farklı olmalı cuktı donemde dewrım yaratmalı irfan abının bahsetdıgı konu ustune dıkkatımı cektı ben nintendo donkey kong vardı ps 1 de tekken tony hawx ps2 nba street bugun bunlardan kat kat guzel olan crysis 2 yı oynuyorum metro 2033 falan oynuyorum hıc bende vay bune ya dedırtmıyor saydım eskı bazı oyunlar gıbı
20. y.y.'da yapılmış olasına rağmen hala gündemde.
İnsanların Crysisten etkilenmesine şaşırıyorum ya:) senaryo olarak basit,sıradan bi senaryosu vardı,Ne diyim Dünyaya saldıran bilmem kaçıncı uzaylılar bunlar,Crysisi benim gözümde öne çıkaran Grafikleri oldu,Onun dışında crysis o grafiklere değilde Cod grafiklerine sahip olsa oynamazdım bile sanırım.