Arkadaslar digital tv kartı almak istiyorum ama marka ve avantajları hakkında fıkrım yok sizce hangi tv kartını almam gerekir bana yorumlarını yazarsanız yardımcı olursunuz simdiden tesekkür ederım
SİZCE HANGİ DİGİTAL TV KARTI İYİDİR
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşım hepsi temelinde aynı olsa da bazı belli ayıdedici özellikleri var. birkaç alternatif sayayım. Skyvision, Skystar 1 veya 2, inca, aver
skystar 1: hardware, yani kendi işlemcisini kullanıyor gibi bişey. bu şekilde sisteme bir ağırlık yapmıyor, yani düşük sistemlerde de kullanılabiliyor. farklı bir driverla ağ bağdaştırıcısı olarak kullanılabiliyor. yani download olayında başarılı. ancak farklı bir kulvarda, yani iyi para. fazla param var harcarım size ne diyenlere...
skystar 2: türkiye piyasasındaki en eski kartlardan. ilk giren kart bu ve girdiği günden pek farkı yok. yani hala eski teknoloji. ilk göz ağrımız, ama hakkaten ağrılı bir kart diyebilirim. download olayı çok başarılı. görüntüde de sorun yok. ama sistem kaynaklarını gereğinden fazla kullanması sistemi çok kastırıyor ve yavaşlatıyor. aşırı ısınması da extra fan takmaya yöneltiyor insanları. bu sorunlara hala çözüm bulamadılar. fazlasıyla narin bir kart. yazılım desteği geniş
aver: download yapabiliyor, ancak sınırlı, çünkü ağ bağdaştırıcısı olarak tanınamıyor. götüntü gayet iyi. tam bir tv kartı. ama analogdaki başarısı dijitalde yok malesef. video in özelliği bu kartın en büyük ekstrası. ama tek ekstrası denilebilir.
inca: twinhan üretimi bir kart ve oldukça başarılı. eski model incalar piyasadan çekiliyor. incanın en çok CI modeli yani modül kart takılabileni kullanılıyor. yani diyelim ki digiturk üyesisiniz. digiturk kartınızı tv kartınıza takıp yayın izleyebiliyorsunuz yasal olarak. ama digiturk olan biri sırf bu sebeple neden tv kartı alsın ki diye düşünüyorum. yani CI kartlar oldukça pahalı. gereksiz bir durum. ama ihtiyacı olan için değil tabiki.
skyvision: dijital kartlar arasında en gözde diyebilirim. bu da twinhan ürünü ve oldukça başarılı bir kart. sistem kasma ısınma gibi sorunları yok. sistemde çok rahat çalışıyor. yazılımı kurulumu menüsü türkçe. bunun yanında diseq 1.2 motor destekleme özelliği var. yani sorunsuz motor kullanma lüksüne sahip oluyosun. ayrıca LNB out özelliği ile başka bir karta yada receivera çıkış yapabiliyosun. (aynı anda kullanmamak şartıyla sorunsuz, ama aynı anda kullanmak isterseniz bazı şeylere dikkat etmek gerek) kısa devre koruması çok iyi. skyvisionın da yazılım desteği geniş. software kartlar arasında en uygun kart diyebilirim.
benim önerim skyvision. ancak ihtiyaçlara göre bu öneri değişebilir.
Ben Skystar 2 kullan1yorm.Geçen an süper film ler geldi uydudan.Download müthi_.Zaten uyduyu download için alm1_t1m ben.
uydudan süper filmler dönemi bir süreliğine kapandı be dostum. bende süper şeyler indiriyordum ama sattorent bir süreliğine kullanamıyoruz. işallah bu süre uzamaz.