Değerli Chip Forum üyeleri aşağıdaki konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden herkese teşekkür ederim.
Bende artık düzgün kullanışlı ve oyunlarda işime yarıyacak bir klavye alayım dedim.2 ürün arasında kararsız kaldım ;
- Logitech G15
- Microsoft SideWinder X6
Bu ikisinin fiyatı da hemen hemen aynı.Harcıyabileceğim maksimum tutar 150 TL.Eğer bu fiyata uygun sizinde önerileriniz varsa söylerseniz sevinirim.
Sizce Hangi Klavyeyi Almalıyım ?
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 21
5,777 mesaj
Ben Logitech mk300 set kullanıyorum gayet memnunum. Alalı 3 ay kadar oldu pillerde henüz bir azalma dahi yok. Fare 8 ay, klavye 15 ay kadar dayanıyormuş zaten. Yalnız mk300 öyle oyuncu kalvyesi felan değil sıradan günlük kullanıcı klavyesi. Sizede öyle artık devri geçmiş kablolu klavye yerine kesinlikle kablosuz klavye hatta klavye + fare set almanızı öneririm. Bu nedenle Logitech G15 yerine en azından mk700 veya daha özellikli wave pro gibi bir set almanız bence daha uygun olacaktır.
Dersenzi ki logitech mi yoksa microsoft mu ? Microsoftu hiç kullanmadım bu nedenle yorum yapmam doğru olmaz.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
Ben Logitech mk300 set kullanıyorum gayet memnunum. Alalı 3 ay kadar oldu pillerde henüz bir azalma dahi yok. Fare 8 ay, klavye 15 ay kadar dayanıyormuş zaten. Yalnız mk300 öyle oyuncu kalvyesi felan değil sıradan günlük kullanıcı klavyesi. Sizede öyle artık devri geçmiş kablolu klavye yerine kesinlikle kablosuz klavye hatta klavye + fare set almanızı öneririm. Bu nedenle Logitech G15 yerine en azından mk700 veya daha özellikli wave pro gibi bir set almanız bence daha uygun olacaktır.Dersenzi ki logitech mi yoksa microsoft mu ? Microsoftu hiç kullanmadım bu nedenle yorum yapmam doğru olmaz.
Görüşünüz için teşekkür ederim.Ben oyun klavyesi almaya daha sıcak bakıyorum ama yine de düşüncenizi değerlendireceğim.