ayynen online oyunları bırakın hasta oldunuz metin 2ydi silkroaddı
Sizce Hangi oyun Daha Gerkçekçi ?
- 1
- 2
Ankette gördüklerim ve denediklerim arasında sadece Knight Online World ve Metin2 var. İkiside ( bana göre ) iğrenç oyunlar. Belirli bir amacı olmayan, level gösterisi yapılan, görüntü kalitesi kötü olmayan ve bireyler üzerinde bağımlılık gibi etkiler yapan oyunlar.Katılıyorum...Oyum: Metin2.
Edit: '' görüntü kalitesi olan '' yazmışım. Düzeltildi: '' görüntü kalitesi olmayan ''.
birkac sene once bu klasik online dalgasına takıldıgım zamanlarda (tabi yas olarak 15 16ydık insanlk hali gencligin canı cekiyor) silkroad oynamıstım cok asırı zor olması dısında cok güzel bir oyun..knight online ı ne yazık ki krolarla doldurduk butun knight aga naber 5k pls.. "... snn gibi herifi " "++++ wersene .... buffcısı " gibi tabirlerle doldurduk..ilk cıktıgında en kaliteli halinde knight cok güzeldi zamanında..sonra silkroad ama şu an için derseniz hicbiri bes para etmez zamana yazık..cok online kascaksanız fifa cod battlefield falan kasın hem gercekci hem zewkli denebilecek seviyede..ve insan basından kalkınca bosa vakit gecirdim demiyor fazla..tabi işini bişeyini cıkarmadıkca..
- 1
- 2