Evet arkadaslar Online oyunlarda En Gercekci oyun hangisinidir.. Size Göre
Sizce Hangi oyun Daha Gerkçekçi ?
- 1
- 2
Ankette gördüklerim ve denediklerim arasında sadece Knight Online World ve Metin2 var. İkiside ( bana göre ) iğrenç oyunlar. Belirli bir amacı olmayan, level gösterisi yapılan, görüntü kalitesi kötü olmayan ve bireyler üzerinde bağımlılık gibi etkiler yapan oyunlar.
Oyum: Metin2.
Edit: '' görüntü kalitesi olan '' yazmışım. Düzeltildi: '' görüntü kalitesi olmayan ''.
Silkroad oNline Gerek hareket gerek skill yapısıyla bayağı gercekci , Knight oNline ve metin 2 çizgi film gibi yaa :D koşma skilleri çizgi film gibi ama bide şu var GTA 4 en gercekci oyun burda niye yokki :D
Anketteki oyunları Gerkçekçilik bakımından kıyaslamak oldukca sacma olmuş...
Gercekcilik öğesi günlük yaşamda magruz kaldıgımız detayların oyuna aktarılmasıdır...
Yani oyunda 12 saat gündüz 12 saat gece oluyorsa... çok fazla efor sarf ettginde yorgun düşüyorsan, oyunda birbirnizin içinde gecemiyosanız,hava kardıgında görüş mesafen azalıyorsa v.b. gib unsurlar varsa gercekcilik ögesi vardır.
1- Bu online gerçekçiler mi? Çoğu farklı zamanlarda farklı mitolojilerdeki fantastik dünya. O yüzden böyle bir konu açılması biraz tuhaf. Keşke hangisinin daha çok zevk verdiğini söyleseydin
Yok olumsuz algılama. Demek istediğim sadece bununla bayağı bir yere varamayacağız yan tartışamayız uzun uzun:)
Metin 2 ye oy veren arkadaşların bir de Silkroad'a bakmalarını rica ederim.Ortada o kadar büyük fark var ki anlamamak elde değil.Gerke adamın koşarken aldığı mesafe Gerekse PvP lerde yapılan hareketler...Silkroad, Metin 2'den çok önde.
adamım silkroad birinci şu an ama offline da olsa gta4 derdim.
diğer diye bir seçenek olsaymış. oyum silkroada oyunu oynamıyorum ama görsellik bakımından diyerlerinden iyi..en iyi oyun bana göre world of warcraft
Bunları oyundan bile saymıyorum bunlar ne bunlar?
Arkadaş MMORPG dalında sormuş sanırım benim kararım Silkroad
ulen kardeşler metin 2 nin sadece efekleri güzel bence knightın efektler kötü ama görüntü iyi silkroadın ikisideiyi istanbul kıyamet vakti berbat kusacağım geliyor cabal nasıl bişey ya
siz salakmısınız knight online metin2 den daha gerçekçi
- 1
- 2