http://www.sadecenotebook.com/de ... er%206930G%20954G32
YOrumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?
http://www.sadecenotebook.com/de ... er%206930G%20954G32
YOrumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sizce hangisini almalıyım?
Siz daha alamadınız mı bilgisayarı?
Diğer özellikler iyi ama bence ikisi de kötü. Ram frekansları 667 Mhz...
biliyorsunuz ben SAMSUNG R560 A karar vermiştim 1 aya yakın zaman aradım ancak bulamadım bekleyin diyip duruyorlar cıldırdım artık beklemiycem bu pazartesi 2000 tl civarı bi pc alıcam kurtulucam :D bunları beğenmediniz sizce hangi pc yi almalıyım.
Kötü derken, gayet güzel makineler. Fakat o kadar parçayı koyup ram'i 667 Mhz takmaları absürd olmuş. At kuyruğunda kelebek hesabı. Bence denk özelliklerde 800 Mhz frekansında ram olan bir model bulursanız daha iyi olur...
evet bende aynı şekilde düşündüm ama öyle bi yapmışlarki adamlar ne yaparsan yap mutlaka bir yerden taviz vermek zorunda kalıyorsun.bende 1 ay içerisinde baya araştırdım samsung alacakdım ama makina türkiyenin hiç bir yerinde yok. bide ram ler 667 olsa bile daha sonra bunları 800 yapabilirim galiba dimi? :D
50c3ntevet bende aynı şekilde düşündüm ama öyle bi yapmışlarki adamlar ne yaparsan yap mutlaka bir yerden taviz vermek zorunda kalıyorsun.bende 1 ay içerisinde baya araştırdım samsung alacakdım ama makina türkiyenin hiç bir yerinde yok. bide ram ler 667 olsa bile daha sonra bunları 800 yapabilirim galiba dimi? :Büyük ihtimal yapamazsınız. Onu da araştırın.
peki sağol kardeşim senin önereceğin bir bilgisayar varmı? 2000 tl civarı.
eltahir GERÇEKTEN ÖNERDİĞİN PC HARİKA ANCAK FİYATI ÇOK YÜKSEK DEDİĞİM GİBİ BÜTÇEM 2000 EN FAZLA 2200 OLABİLİR.BAŞKA ÖNERİSİ OLAN VARMI?
eltahir aynı pcnın bu madeli nasıl sence hem fiyatyıda bana göre :D
http://www.[spam].com.tr/Pavilion_DV6-1115ET-HP-DUNYASI,9340.html
O zaman bu var:
İşlemci
Yeni Nesil Intel Montevina 1066 MHz. 2.53 GHz. 3 MB Cache Bellek P8700 İşlemci
RAM
RAM
4 GB DDR2 800 MHz Ram (Max 4 GB)
SABIT DISK
HDD
500 GB SATA (5400rpm) HDD
İŞLETİM SİSTEMİ
İşletim Sistemi
Windows Vista® Home Premium Ing/Tr
OPTİK SÜRÜCÜ
DVD+R DL WRITE DVD-RW Double Layer
SES ÇIKIŞI
Ses Çıkışı
Stereo- Altec Lansing speakers
PİL
Batarya 6-cell Lithium-Ion (Li-Ion)
Batarya Ömrü 2-4 Saat
kamera
Entegre Kamera HP Pavilion WebCam with stereo Integrated Microphones
Ekran Kartı
Atı Radeon HD 4650 Max.1024 Mb.
EKRAN
Ekran 15,6 inç WXGA Yüksek Tanımlı BrightView Geniş Ekran
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
GENEL
Model
DV6-1115ET
NETWORK
Integrated Wireless LAN Var
Wireless LAN Max. Date Rate (Mbps) 54
Wireless LAN Type 802.11b/g
Ethernet network 10Base-T/100BASE-TX/1000BASE-T
Integrated Bluetooth(Version) Integrated Stereo A2DP Bluetooth Technology
Kalp kalbe karşıymış. Aynı anda yazmışız. :) Evet, o modelin ram frekansı 800 Mhz. Daha dengeli en azından konfigürasyon olarak...
eltahirKalp kalbe karşıymış. Aynı anda yazmışız. :) Evet, o modelin ram frekansı 800 Mhz. Daha dengeli en azından konfigürasyon olarak...eltahir kardeşi çıldırıcam ben galiba bugun gidip pc alim dedim aradım orayı burayı bulamdadım türkiyede kalmamış bu model anlamıyorum hangi modeli almaya karar versem o model tükeniyor ne iş anlamadım.nereden bulabilir acaba bu pc yi :DSon Düzenleme: 50c3nt ~ 01 Haziran 2009 17:42