sizce hangisi?
yorumun için teşekkürler yeni 4 model daha buldum bunlarada bakarmısınız
bimeksteki sadece bugün için 2100tl asıl fiyatı 2450tl
özellikle vatan'daki hp ile asus arasında karar vermekte zorlanıyorum arasındaki fiyat farkına değer mi? performansı üstün tartışılmaz ama fiyatıda 195tl fark var
birde samsung'un ısınma sorunu varmı kullanan bilen varsa yardım ederseniz sevinirim
Şu ana kadar baktığınız seçenekler arasında en uygunu Asus. Hem de gayet güzel bir makine. Samsung'u ise kategorik olarak diğerlerinden ayrı değerlendirmek gerekiyor ve çok daha güzel bir alet. Fiyatı da ona göre tabi ki. Vatan'daki Asus ile Hp arasında tereddüte gerek yok; Asus. Son olarak, kampanyalı Samsung'u kaçırmayın derim, eğer daha iyi bir alternatif yoksa.
Bence de acer al derim kendim şu anda HP kullanıyorum daha doğrusu aldığımdan beri servisten geri kalan zamanlarda kullanıyorum diyebilriz. O yüzden sana tavsiyem hp alma derim
asus'u aldım arkadşlar fakat nedense pes 2008'i low dışında açmıyo geforce 9650M gt ekran kartı var 1gb neden olabilir
Lj.23asus'u aldım arkadşlar fakat nedense pes 2008'i low dışında açmıyo geforce 9650M gt ekran kartı var 1gb nedenOynatmaması için bir sebep olmaması lazım. Sürücü ve Directx güncellemesi yaptınız mı?Ekleme: Hayırlı olsun bu arada.
Son Düzenleme: Süleyman. ~ 27 Mart 2009 18:50
Lj.23asus'u aldım arkadşlar fakat nedense pes 2008'i low dışında açmıyo geforce 9650M gt ekran kartı var 1gb nedenekran kartının driver ını güncelle onun cd sinde 2 senelik driver vardır
ama yinede oynatması lazım biraz bekle vista çalıştıkça hızlanan bir sistemdir
bide güç seçenekleri ayarsız olabilir yüksek performansta kullan oyun oynarken
eltahirEkleme: Hayırlı olsun bu arada.teşekkür ederim
Arkadaşlar az önce nvida.com'dan driver indirdim yükledim directx'i indirdim microsoft.com'dan ama yinede açmıyo ya ekran özelliklerinde 1gb okuyo fakat oyuna girerken 64mb video ram var diyo anlamadım birde güç ayarlarıyla oyniyim biraz bakalım ne olacak
ya hatta -ne kadar güzen olur bilemem ama- http://www.systemrequirementslab.com/'dan crysis warhead'in çalıştırırmı diye baktımda onu bile full çözünürlükte çalıştırıyo hatta ekran kartını 2.2gb okuyo nasıl oluyo bu iş anlamadım güç kontrellerinide değiştirdim high performance yaptım ama yok hala aynı bide başka bir oyun yükleyeyim bakayım
O bilgisayar tabi ki çok rahat oynatır o oyunu. Evet, bir deneyin bakalım başka oyunla...
prostreet'i çok rahat bütün özellikler high'da oynadım oynarkende arka planda vista update ediyodu (indirdim kuruyordu) buna rağmen en ufak bir donma bile olmadı pes neden açılmıyo anlamadım olmazsa silip baştan yükleyeyim
ya fifa09'da çalıştı high'da ama pes 2008 açılmıyo masaüstü bilgisayarımda açılıyodu bunda neden açılmıyo sebebi ne olabilir ya kafayı yiyecem driverlar yüklü bütün oyunları açıyor pes'i açmıyo
oncelikle hayirli olsun.
su acmayan oyunu takma kafana bendede su makinanin benzeri m50vn var
F1 krc 2007-yi acmiyorki acmiyor.