ewt arkadaşlar bundan 6 ay önce fln 160gb samsung sata hdd im wardı ve kafa atma sorunu wardı.bu olaydan sonra samsung hdd mi rafa kaldırdım ve 6 aydır boşta bu yüzden 80 gb ide bi hdd almıştım.öylesine bakarken samsung hdd im aklıma geldi dedimki bi deneyeyim çalışcakmı ve yedek olarak kullandım.Şimdi saat gibi çalışıyor,sata ve elektrik kablolarımmı arkadaşıma vermiştim o da demiştiki senin elektrik kablon arızalıydı demişti.Aklıma takılan soru şu acaba samsung hdd im sırf elektrik yüzünden mi kafa atmıştı(sıfır data kablo ve elektrik kablo aldım şimdi)????? çünkü daha öncede 160 hdd mi yedek olarak kullanmıştım ve inanın arkadaşlar öyle kafa atıyorduki windowsa bağlı harddiski windowsu açmasına izin vermiyordu şimdi çıt ses yok.Çok kolay bi şekilde verilerimi kesip yapıştırabiliyorum fakat bi sorun war.Disk birleştirici adam gibi yapmıyor 160 gb hddimde.bazen %50 lere gelip bazende %14 de disk birleştirici yapılamadı diyor 2 haftadır kullanıyorum bi sorun yok sizce arkadaşlar 160gb hdd im hala arızalı mıdır? şimdiden sağolun cevaplar için
sizce harddiskim arızalımı hala?????
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
851 mesaj
arkadaşım bu sata kablosu arızası benimde başıma geld. DVD RW almıştım yanındaki sata kablosuyla çalıştığında cd yi okuyamıyordu daha sonra başka bir saya kablosuyla denedim düzeldi.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj
bende onu merak ediyorum gerçekten saat gibi çalışıo:D