İşlemci: AMD Athlon64 X2 4000+ Çift Çekirdekli İşlemci (940 pin, 64 bit, Yeni teknoloji, Çift çekirdek)
Sistem Belleği: 1024 MB DDR2 Bellek
Sabit Disk: 160 GB SATA Disk
Grafik Kartı: 256/512 MB HM X1550 PCI-E16X TVOut ve DVI Ekran Kartı
Monitör: Pro 2000 19'' Geniş Ekran LCD-9190
İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Basic TR
Optik Sürücü: DVDRW +/- Dual Layer Sürücü
Ethernet Kartı: 10/100
Mouse: Optik
Klavye-: Multimedya
Diğer Özellikler: Kart Okuyucu, Hoparlör
sizce nasıl idare eder mi(yeni alındı)
sizce bu sistem idare eder mi beni (fazla oyun oynamam)lütfen görüşlerinizi bildiriniz bildiriniz
Bence güzel walla. Oyun oynamayan birisini 3-4 sene götürür.
Hayırlı olsun.
Standart kullanıcılar için yani sadece multimedia uygulamalar için ideal.
GAYET MAKUL OYUNDA OYNARSIN
Ekran kartı düşük ama oyun oynamıycaksanız sorun yok.İleride RAM'i 2 Gb yaparsanız iyi olur..
ekran kartın ram den yiyecek, işlemci herhangi yeni bir oyun için yeterli değil, Crysis tarzı 1 oyunu çalıştırmayı düşünme bile...
ileri ofis uygulamaları, internet, multimedia için ideal ama ilerde oyun oynamak istersen yükseltmek için bile kötü bir pc
trystekran kartın ram den yiyecek, işlemci herhangi yeni bir oyun için yeterli değil, Crysis tarzı 1 oyunu çalıştırmayı düşünme bile...Oyunlarda işlemcinin payı o kadar da büyük değildir bütün olay ram ve ekran kartında biter neredeyse işlemci bütün oyunları açar bir sourn yaşamassın işlemciyle ilgili ben 3000+AM2 ile crysis oynıyabiliyorum ve takılma donma gibi problemlerle karşılaşmıyorum ekran kartım arkadaşın almış olduğu X1550 modelinden sadece ekran kartı vasat o kadar fazla kapsamlı olmayan oyunları rahatlıkla açar.Hatta crysiside oynıyabilirsin gerçi grafikler kısık ama problemsizce oynuyorum.Ayrıca x1550nin çeşitli versiyonları vardır Hypermemory örneğin sadece gerek duyduğunda sistem belleğinden kullanır.
ileri ofis uygulamaları, internet, multimedia için ideal ama ilerde oyun oynamak istersen yükseltmek için bile kötü birSon Düzenleme: Z1mBaBwE ~ 10 Mayıs 2008 19:27
R3QU3MEkran kartı bilgisayarın RAM belleğinden kullanır ama bu sefer de RAM miktarı azalıcak.Bence kesinlikle 1 Gb daha RAM takviyesi yapılmalı.trystekran kartın ram den yiyecek, işlemci herhangi yeni bir oyun için yeterli değil, Crysis tarzı 1 oyunu çalıştırmayı düşünme bile...Oyunlarda işlemcinin payı o kadar da büyük değildir bütün olay ram ve ekran kartında biter neredeyse işlemci bütün oyunları açar bir sourn yaşamassın işlemciyle ilgili ben 3000+AM2 ile crysis oynıyabiliyorum ve takılma donma gibi problemlerle karşılaşmıyorum ekran kartım arkadaşın almış olduğu X1550 modelinden sadece ekran kartı vasat o kadar fazla kapsamlı olmayan oyunları rahatlıkla açar.Hatta crysiside oynıyabilirsin gerçi grafikler kısık ama problemsizce oynuyorum.Ayrıca x1550nin çeşitli versiyonları vardır Hypermemory örneğin sadece gerek duyduğunda sistem belleğinden kullanır.
ileri ofis uygulamaları, internet, multimedia için ideal ama ilerde oyun oynamak istersen yükseltmek için bile kötü bir
İşlemci: AMD Athlon64 X2 4000+ Çift Çekirdekli İşlemci (940 pin, 64 bit, Yeni teknoloji, Çift çekirdek)
Sistem Belleği: 1024 MB DDR2 Bellek
Sabit Disk: 160 GB SATA Disk
Grafik Kartı: 256/512 MB HM X1550 PCI-E16X TVOut ve DVI Ekran Kartı
Monitör: Pro 2000 19'' Geniş Ekran LCD-9190
İşletim Sistemi -: Microsoft Windows Vista Home Basic TR
Optik Sürücü: DVDRW +/- Dual Layer Sürücü
Ethernet Kartı: 10/100
Mouse: Optik
Klavye-: Multimedya
Diğer Özellikler: Kart Okuyucu, Hoparlör
ben amd venice 3500 1 gb ram 6600 ekran kartı ile crysis i düşük seviyede oynuyorum tamam o oyun grafikleri ile önde ama bu bana yetiyor gerçi gpu ya o.c yapsamda biraz pek değişmiyor ekran kartının üstüne amd fanı ekledım termal macunuda kalıtelı yaptım ama o.c li 70 leri buluyor walla tabiki işlemcide o.c li
arkadaşlar ben crysis oyununu oynaya bilirmiyim bu sistemle düşük seviyede olsada
ayrıca önerilerinizi dikkate alcam pc 2 sene garentisi var bitince 1gb ram alcam
waybearkadaşlar ben crysis oyununu oynaya bilirmiyim bu sistemle düşük seviyede olsadatabiki oynarsın ben yazdığım sistemle oynuyorum düşük ayarlarda oynarsın rahat ben 6600 300 mhz gpu 500 mhz ram li ekran kartıyla oynuyorum gpu u 380 e çekiyorum ramlerde sogutucu yok 510 da bırakıyorumayrıca önerilerinizi dikkate alcam pc 2 sene garentisi var bitince 1gb ram
Bence seni bikaç sene götürebilir tabi oyunh oyanamıyacaksan fazla. Fakat o vista dan kurtulmanı tavsiye ederim. :D
DevilTURKBence seni bikaç sene götürebilir tabi oyunh oyanamıyacaksan fazla. Fakat o vista dan kurtulmanı tavsiye ederim. :Crysis düşük ayarda oynatır ve vistadan kurtulmana gerek yok...