http://www.casper.com.tr/ProductDetail_cnl-i620-6m35p_61_909 sizce nasıl notebook? Lütfen kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Sizce Nasıl Notebook?
evet işlemci ve ram farkı var da peki neden o bilgisyarın fiyatı 1600 civarında..o özelliklerdeki bi makina en kötü 2000 liradan başlıyor..yani demek istediğim casper'a pek güven olmaz..diğer markalara bakmanın öneririm ama tabi seçim senin..
evet işlemci ve ram farkı var da peki neden o bilgisyarın fiyatı 1600 civarında..o özelliklerdeki bi makina en kötü 2000 liradan başlıyor..yani demek istediğim casper'a pek güven olmaz..diğer markalara bakmanın öneririm ama tabi seçim senin..aynı özellikteki toshiba bunun 2-3 misli pahalı benimde ona zaten bütcem yetmez yetsede vermem. Casper'a herkez ön yargılı yaklaşıyor aynı mal aynı "marka" şeyler toshibaya koyulsa toshiba süper derler ben bunu anlamıyorum işte. Tabi seninde bir bildiğin vardır görüşüne saygılıyım zaten ben casper'ıda savunmuyorum ama dediğim gibi işte neden böyle? Diğer markalardaki bu özellikteki bilgisayarlara bütçem yetmiyor. Bildiğin varsa böyle bişi düşük özellikte değil ama ya aynı seviyede yada yüksek 1800 TL'ye kadar onada bakabilirim.
eğer o özelliklerde 1800 e kadar bilgisayar arıyorsan casperdan başka bişi almassın zaten..ama dediğim gibi sadece toshibada deil exper ve casper dışında o kadar ucuza bulmak mümkün deil..belki çok iyi çıkacak leptop ama ben bu kadar ucuza satılmasının altında başka bir şeyler olduğunu düşünüyorum..iyice araştır aklına yatarsa al kullanacak olan sensin sonuçta
bence şuanda piyasadaki en iyi model bu dur arkadaşım hem dell kalitesinde hemde
i7 işlemci ve 5650 ekran akrtına sahip pyüzden bi göz atmanda fayda var
aynı özellikteki toshiba bunun 2-3 misli pahalı benimde ona zaten bütcem yetmez yetsede vermem. Casper'a herkez ön yargılı yaklaşıyor aynı mal aynı "marka" şeyler toshibaya koyulsa toshiba süper derler ben bunu anlamıyorum işte. Tabi seninde bir bildiğin vardır görüşüne saygılıyım zaten ben casper'ıda savunmuyorum ama dediğim gibi işte neden böyle? Diğer markalardaki bu özellikteki bilgisayarlara bütçem yetmiyor. Bildiğin varsa böyle bişi düşük özellikte değil ama ya aynı seviyede yada yüksek 1800 TL'ye kadar onada bakabilirim.deli41 arkadaşım casper daha ucuz çünkü yerli üretim. sony, toshiba, hp vs gibi diğer üreticilerde olduu gibi parçalar ithal geliyo ama birleşimi fabrikada istanbulda yapılıyor. diğer makinalar gümrükten geçerken birsürü vergi ödüyorlar ve taşıma lojistik masrafları oluyor. yoksa dediğin gibi parçalar aynı. bu yüzden casper daha ucuz.
deli41 arkadaşım casper daha ucuz çünkü yerli üretim. sony, toshiba, hp vs gibi diğer üreticilerde olduu gibi parçalar ithal geliyo ama birleşimi fabrikada istanbulda yapılıyor. diğer makinalar gümrükten geçerken birsürü vergi ödüyorlar ve taşıma lojistik masrafları oluyor. yoksa dediğin gibi parçalar aynı. bu yüzden casper daha ucuz.tamam işte bende onu diyorum parçalar herşey aynı ama niye diğer markaları tavsiye ediyolar casper diyince alma diyolar hemen içindeki parçalar aynı sadece dış kapı farklı.. casper'ı savunmuyorum sadece nedenini merak ediyorum..