İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler..
AMD Phenom II x6 1055T
HIS Radeon HD 5830
Gigabyte 890GPA-U3H
Corsair 1333 mhz ddr3 (4gb)
HS WD 1TB 7200RPM 32MB sata 2
SAMSUNG B2430 24'' WDE 5MS Monitör
480W
İyi veya kötü yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar teşekkürler..
AMD Phenom II x6 1055T
HIS Radeon HD 5830
Gigabyte 890GPA-U3H
Corsair 1333 mhz ddr3 (4gb)
HS WD 1TB 7200RPM 32MB sata 2
SAMSUNG B2430 24'' WDE 5MS Monitör
480W
Öncelikle hayırlı olsun, yanlız o kadar para verdikten sonra 80-100 tl daha verip ekran kartını hd5850 monitörüde BenQ 24 inç led 2 ms full hd yapabilirdiniz, sizin aldıklarınızla onların arasında fazla bir fiyat farkı yok ama gözle görülür performans farkı var.
teşekkür ederim akadaşlar.
Ben Gold Pc'de çalışıyorum.en iyi olan ekran kartı zaten buydu stokta olan.Piyasada kalmadı nerdeyse getirtmeyi düşündüm fakat 1-2 ay uzun bir süre beklemek için.Ayrıca Gtx 470 vardı fakat fiyat farkı çok :) Monitör ise kampanyadaydı 361liraya aldım.
Zaten 8 aylık birikimim sonucu birde kredi kartının katkılarıyla alabildim bu sistemi daha fazla beklemeye tahammülüm olmadı.İyi veya kötü eleştirileriniz için teşekkür ediyorum :)
Bu bilgisayarın fiyatı kaç acaba toplam?
teşekkür ederim akadaşlar.O zaman tekrar hayırlı olsun o fiyata iyi almışsınız, güle güle kullanın.
Ben Gold Pc'de çalışıyorum zaten en iyi olan ekran kartı zaten buydu stokta olan.Piyasada kalmadı nerdeyse getirtmeyi düşündüm fakat 1-2 ay uzun bir süre beklemek için.Ayrıca Gtx 470 vardı fakat fiyat farkı çok :) Monitör ise kampanyadaydı 361liraya aldım.
Zaten 8 aylık birikimim sonucu birde kredi kartının katkılarıyla alabildim bu sistemi daha fazla beklemeye tahammülüm olmadı.İyi veya kötü eleştirileriniz için teşekkür ediyorum :)
2binlira
çok teşekkürler ahmet
güzel sistem ama ekran kartı değişik olabilirdi..
İşe kıl tüy katmaya gerek yok arkadaş belirtmiş elindeki imkanları ve en iyi sistemi toplamış.Hayırlı olsun arkadaşım.Sistem gayet güzel güle güle kullan.