yaklaşık 2 ay önce 5800 aldım ama içinde bir adet kırmızı silikon kılıf çıktı nokia fifa 2010 yazıyor birde telefon son güncelleme değil v50 ile geldi galiba v51 ben güncelledim bugünde v52 ye güncellemiş bulunmaktayım ama telefonun neden son güncelleme v51 ile geldiğini anlamadım arkadaş dün aldı v51 ile geldi bukadar çabukmu güncelleyip satıyorlar bu aletleri anlamadım birde içinde sertap erenerin müzikleri çıktı eski eski 1 vs telefon kutulu 0 aldım media mart dan kutusu hiç açılmamıştı ekranın kullanılmadığı falan belli zaten jelatiin vardı ama ekranın yan çıkıntılı kısma bastırdığında çıt çıt ediyor her elim oraya gittiğinde bu ses çıkıyor gıcık kaptım iyice garantide olmaz şimdi gönderirsen 1ay beklersin sertap erenerin müziklerinin çıkması normalmi birde internet simgesine denk gelen yerin yanı çubuk gibi olan yer sol taraf çıt çıt etmesi oynuyor gibi sanki çok az bişey...
sizce ne olabilir
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj
Nereden aldınız?
Hiç sıfır telefon gibi durmuyor.
Yıllanmış Üye
725 mesaj
sertap erenermi iyiki bülent ersoy çıkmamış:)
Kapalı Hesap
1,770 mesaj
Yıllanmış Üye
147 mesaj
Müzikler nokia nın anlaşmaları sonucu eklenmiş olabilir ancak dış korumasındaki sesler iyi değil. servisi arayıp sormayı düşünebilirsiniz.
valla şöyle bir şehir efsanesi bilirim bazı teknoloji marketleri sorun çıkarıp teknik servise giden ürünleri tekrar satıyorlarmış belki de sanada bu denk gelmiştir:) ama sen bi media markt la konuş sertab erener çıkması hiçde normal değil:)
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj
teşekkürler cevaplar için
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj
arkadaşlar nokia teknik servisinee sordum bu muzikler bütün hepsinde varmış nokia nın hediyesiymiş bu album
arkadaşlar nokia teknik servisinee sordum bu muzikler bütün hepsinde varmış nokia nın hediyesiymiş bu album
İyi sallamışlar.Madem hediye neden bütün 5800 'lara yüklememişler (: Bu tarz sorunlar genelde kullanılmış hafıza kartlarında çıkar.Biri hafıza kartına bir şeyler yükler ve sonra telefon ile birlikte satar.Satıcı hafızayı boşaltmadan başkasına satar vs vs..
Ya da fabrika çıkışı olmadan önce deneme yapılır ve bir şeyler yüklenir karta.Ve silme unutulur..
vs vs..
OP Yıllanmış Üye
1,153 mesaj
sertap erener yazmışım sebnem ferah olcaktı bütün hepsinde çıkıyomuş hatta nokia shop daki 5800 da da vardı