benim vestel laptopum var 3gb ram 256 mb ekran kartım var işletim sistemim windows 7 home basic bn need for speed 2 mostvanted blgsyrma atyrm ama acmyr windows bi sorunla karşılastı diyor neden olaablilr acaba?? yardımlarınz için simdiden teşekkurler LUTFEN CEVAPLAYIN YARDIMCI OLUNN
sizce neden bu hatayı veriyor ekran krtndn olblrmı
oyun bozuk olabilir. başka bir oyunla deneme yap.
baska bir windows 7 ultimate atyrz acılıyor oynanıyor ama bnm pc aclmyr?
sadece windows bir sorunla karsılastı diyor o attgım oyunu baska bi windows 7 işletim sistemli pcye atyrz oynanyr ekran kartından kaynaklanırmı ??
Arkadaşım öncelikle şu yazı şeklini biraz değiştirsen fena olmaz :)
+Sorununa gelince muhtemelen Ekran Kartı yetersizliği. Ama bu sadece bi ihtimal. Çünkü Windows 7 Homa Basic sanırım min. 64-128 MB ekran kartı istiyor buda senin ekran kartının yarısı oluyor.Oyunun verimsiz çalışmasını önlemek için Windows bu işleme izin vermiyor olabilir.
Bunlar Sadece İhtimal fakat senin hatanla bi alakası varmı onu çözemedim.
+Anti-Virüs programı kullanıyorsan hele de bu Nod32 ise oyunda virüs varsa ve bu virüs oyunun gereken dosyalarından birindeyse direk siler Nod32 bundan dolayıda olabilir.
+Ve son olarak Windows Vista ve Windows 7 sistemlerinde klasik olan uyumluluk modu oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesine basın "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" yazısını işaretleyin ve listedeki tüm işletim sistemlerini tek tek deneyin belki çalışır.
Yukarda sölediklerim sadece kendi tecrübelerim. Az karşılaşmadım bu sorunlarla.
+Ve son olarak Windows Vista ve Windows 7 sistemlerinde klasik olan uyumluluk modu oyunun .exe dosyasına sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluk sekmesine basın "Bu programın çalıştırılacağı uyumluluk modu" yazısını işaretleyin ve listedeki tüm işletim sistemlerini tek tek deneyin belki çalışır.Çok mantıklı ben de bu yolla çok problem çözdüm
Arkadaşım öncelikle şu yazı şeklini biraz değiştirsen fena olmaz :)Bu konuda da biraz daha hassas olursak iyi olur sadece birkaç tuşa daha basacaksınız. Ben şimdi "Bir ülkenin bölünmesi isteniyorsa, dilinden başlanmalıdır." desem hiçbir etkisi olmaz ama lütfen biraz daha dikkat...
@alpk
Desteğin için saol. :)
@ghost_izmirli
Dediklerimi yapıp durumu haberdar edersen sevinirim.
tamam denicem cok saolun kusura bakmayın bidaha olmaz haber veririm cok saolun yardımlarınız için
Önemli değil kolay gelsin.