Arkadaşlar Özelliklerim Bunlar Acaba İyimi
Marka / Model: Exper/Karizma İşletim Sistemi:Windows 7 Ultimate (32-bit) İşlemci:Intel Pentium İnside Ekran Kartı:Diğer SIS VGA Utilities Ses Kartı:Realtek HD Internet Tarayıcı:Mozilla Firefox Antivirüs Yazılımı:NOD32 (Eset) 1GB RAM - 2.00 Ghz
Sizce Özelliklerim İyimi (Yorumlarınızı Bekliyorum
Anlamadım bişi 1 gb ram ile ultimate mi kurdun ?
Ozaman senin pc sağ gösterip sol vuran tıklamayan cinsten emi?
Arkadaşım Bilgisayarım Zaten Win7 'yi rahatlıkla kaldırıyor ve çokta hızlı.
ekran kartı bakımından 'da hatırlatim bu bir laptop ekran kartı değişme olmuyor.olsa bizde yapardık.
;)Sadece NoteBook'larda Değiştirebilirsin...
Laptop ile Notebook arasındaki farkları açıklasana madem çok biliyorsun ?
Ayrıca senden değiştirmeni isteyen olmadı sormuşsun söylemişler alırken daha iyi bi ekran kartına sahip alabilirdiniz. Ekran kartı kötü denilince direk değiştirmeyemi gidiyorsun (Heleki notebook'ta senin deyişinle laptopda)
Arkadaşım ben değiştirem diye bişi demedim sadece değişmiyeceğini söylemeye çalıştım...
ayrıca ben ekran kartımdan memnunum...
Sen istediğin kadar memnun ol arkadaşım. Konu açmışsın görüş istemişsin Recep de görüş belirtmiş sen bilmişlik taslamışsın biraz. Sen öyle düşünmüyorsun ama başkası okuyunca öyle anlaşılıyor. :)
Arkadaşım nasıl anlaşılırsa anlaşılsın o zsizin görüşünüz sonuçta ama tekrar söylüyorum:
ekran kartımdan memnunum...
Ya sen benim anlatmak istediğimi anlamıyorsun ya da ben anlatamıyorum neyse. Çok güzel ekran kartı HD5970'in alternatifi olabilir.
Oyun için iyi değil ama günlük kullanım için idael. :)