Sitenin tasarımına fikir olarak katkıda bulunanlardan biriyim. Geçen yılki köklü değişiklikle tasarım değişti ve aynı zamanda forum ve sitenin geri kalanı fonksiyonel olarak çok daha iyi duruma geldi. Bu değişiklikten birkaç ay öncesinden itibaren siteyi her yönüyle test ettik, çok sayıda hata bulduk ve öneri getirdik. Örneğin kişi kartlarının bulunduğu kutuların renginin görünürlük açısından bir miktar daha koyu olması; mesajın tarih ve saati ile Sil, Düzenle, Alıntı butonlarının bulunduğu bölümün mavi olmasını biz önerdik. Gerçi ben mavi yerine diğer seçenek olan yeşilin daha güzel durduğunu düşünmüştüm fakat mavi daha uyumlu.
Her neyse, bence forumun tasarım açısından bir süre daha köklü bir değişikliğe ihtiyacı yok. İşlevler her zaman değişebilir. Rütbeler değişir, mesaj sayıları kalır ya da kaldırılır, her üyenin yıldızlarının hesaplandığı algoritma değiştirilir. Bunlar her zaman olabilecek şeyler.Donanımhaber örneğine gelelim. Sadece bir örnek olduğunu biliyorum. Ama Donanımhaber Forum'un tasarımı kesinlikle birkaç yıl geride kaldı. Sadelik eskilik demek değildir. Ayrıca da eğer ikon kütüphanelerini yenilerlerse, mobil forum gerçeğinden çok daha hoş tasarımlı. Fakat tasarımından dolayı Donanımhaber'e girmemezlik yapmıyorum. Kimi konularda en temel kaynağımdır benim Donanımhaber.Sonuç olarak, tabii ki bu forumdan çok daha iyi tasarımlı forumlar var. Ama bu forumun tasarımının en azından "acilen değişmesi gerektiği" görüşüne katılmıyorum. İleride değişebilir, neden olmasın? Sitenin eskimiş bir görünüme sahip olmasını kimse istemez.