Ekran kartım NVDIA Ge Force 520M ..Geçen bir PES oynayım dedim bilgisayar oyunu açmadı.Sonra ekran kartı ayarlarına girdim."Ekran kartınız algılanmadı"uyarısı verdi.Ekran kartı güncellemesi yapayım dedim yine "Ekaran kartınız algılanmadı"uyarısını verdi.Sizce soun ne arkadaşlar cevap yazarsanı sevinirim..
Sizce sorun ne arkadaşlar? Ekran kartım mı yandı?
ekran kartı bitmiş ,, yenisini alman gerekiyo .. kaç senelikti ?
kardes bi ihtimal daha söyleyim son 6 ay içinde kasanın kablolarını söküp taktıysan.. yanlıslıkla-- on board-- a takmıs olabilirsin ;) anakart ın üstüne yani tm ? bi bak
+++ on board 64mb yada 32 mb oldugu için oyun açılmaz ;)
daha hiç kasayı açmadım.Bundan önce her tütlü oyunu oynurdum hiçbir sorun çıkarmamıltı.Geçenlerde PES oynayım dedim açmadı.Sorunu da bir türlü bulamadım..
Muhtelemen nvidia ontrol panelde çalışmıyordur. Önce program ekle kaldırdan nvidia sürücüsünü kaldırın. Sonra sitesinden indirdiğiniz en güncel sürücüyü çalıştırın. Dosyalar açılacak ancak yukardaki aldığınız "algılanamadı" hatayı verecektir. Aygıt yöneticisini açıp ünlem yada soru işaretli olan veya listeleniyorsa ekran kartınızın ismini yazan aygıta sağ klik özellikler- sürücü -güncelleştir-konumu elle belirt seçeneklerinden C sürücünüzde oluşmu olan nvidia klasörünü veya klasörün içerisindeki işletim sisteminize uynun (x86 veya x64) driver klasörünü gösterin. Sürücü yüklendikten sonra sistemi yeniden başlatıp indirdiğiniz sürücüyü tekrar kurmayı deneyin. Sorunsuz kurulacaktır. Sistemi yeniden başlatıp nvidia kontrol paneli çalıştırıp ayarlarından her zaman bu aygıtı kullan seçeneğini seçin.
aynen dediğniz gibi yeniden başlattıktan sonra
indirdiğim sürücüyü tekrar kurmayı denedim yine " ekran algılanmadı" uyarısı geldi..