Arkadaşlar Eset böyle birşey bulmuş karantinada şimdi ben güvenemedim virüsmüdür acaba?
sizce virüsmü?
- 1
- 2
slm arkadaş bende eset kullanıyorum görüntülediğin virüstür çünkü üstünde trojen yazıyor karantinaya da alınan herbiri virüstür esetten şaşma ama orjinalinden
annem sağolsun:):) 1 ay bıraktık pc yi trojan sokmuş:D:D
eminsiniz dimi sistem dosyası filan değil:)
http://www.eset.com/download/index.php bu siteye gir dowland tıkla kullanıcı adı ve de parola istiycektir istediğin yüklerin ordan ama sana nasıl ulaşabilirim yua da msnnen ver
Bu virüsü derhal silin yok edin.İyiki nod32 yakalamış yoksa işiniz formatlıktı.
virüsün üstüne git mausu sağ tılat kaldır del yazar bas sil gitsin
Soru:
nod32 menüsündeki bulunan virüslerin üzerinde sağ tıklayınca çıkan kaldır seçeneği onu tamamen silmek anlamında mı? yoksa sadece karantinadan kaldırıp tekrar etkili hale mi getiriyor?
cevap:
Evet bu programda mümkün. Karantinaya gönderilen ve program mantığı açısından virüs tabir edilen dosyalar ve uzantıları oraya gönderilir. Ve orda saklanır eğer ordan da kaldırırsanız tamamen silinirler.
kaldıra basın.
karantina listesinden kaldırır arkadaşım avira premium security suite tavsiye ediyorum anında bulur siler.
Kaldır Basınca Karintinadan Serbest Bırakıodu Galiba
Ama Sen Yinede Hiç Elleme Karantinadaki Virüs Sana Bişe Yapamaz
Hacı Proq Virusu YaqaLamıs qarantinaya aLmıs Sorun Yoq ;)
rodyo yu kota düşmanı indirici virüs olarak algılamış olabilir. ama sanmıyorum radyo adı alttında da virüs yüklene bilir sil gitsin
- 1
- 2