YHA RAKADASLAR 1GB RAMİM VAR 160GB HARDDİSK PENTİUM D İŞLEMCİYE VE GEFORCE 7300 256 MB PAYLAŞIMLI EKRAN KARTIM VAR SİZCE HANGİ SÜRÜM ÇOK UYGUN BUNA 3.00GHZ HIZ HA SİZCE HANGİSİSİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
SİZCE VİSTANIN HANGİ SÜRÜMÜ UYGUN
- 1
- 2
SORUN YAŞAMMA DEGİLMİ DONMA FELAN
Home premium gayet iyi donmaya gelince biraz kasar çünkü vista ram manyağı
ee peki readybootsla 1gblik flash desteyi yapsam nolur
sen vistayı boşver hem win7 çıktı betasını kur vistayı kurma
pc nin orjinal lisanslı vista starter var xp sorun yaratıo bazen hem vistanın görünümü dfaha ii vin7 ye gelince uyumlu programhala yok
1gb daha ram ilave et sora premium yükle ozaman
aloneburockVistanın + sistem kaynağı tüketen sürümleri home bazic ten ykarı sürümler. Hem ekran kartınız hemde ram aeroda kasılmalara sebeb olacaktır. Eğer sizin için aero önemli değilse home bazic kullanabilir veya home premium kullanıp aeroyu kapatabilirsiniz.YHA RAKADASLAR 1GB RAMİM VAR 160GB HARDDİSK PENTİUM D İŞLEMCİYE VE GEFORCE 7300 256 MB PAYLAŞIMLI EKRAN KARTIM VAR SİZCE HANGİ SÜRÜM ÇOK UYGUN BUNA 3.00GHZ HIZ HA SİZCE
aloneburockee peki readybootsla 1gblik flash desteyi yapsamreadyboost özelliğinin faydasını farkedebilmen için raminin 512,256 gib çok düşük olması lazım..1 gb ram vista için yeterli olduğundan bi faydasını göremezsin
Senin bilgisayarın için en ideal Vista sürümü Home Premium sanırım. Ancak 1 GB Ram takviyesi çok iyi olacaktır.
arkadaşım windows 7 daha beta bırak bi kendine gelsin hemen kurma 7 yi sana tavsiyem benimde kullandığım vistanın premium dur ... işini rahat rahat görürsün .. sistemi kasmasına gelince yapman gereken başlangıç programlarından kullanmadıklarını mesela winap, msn,nero vb. programları kaldırman süüper verim alırsın home premium sana uygun bence ..
senin için en iyisi home premium.
yalnız 1gb.ramle vistadan çok çok fazla şeyler isteme.nerden baksan 2gb.ram'in olması lazım.
Benim pcim 1 gb ve vista home premium kullanıyorum.İlk açılışta biraz bekletiyor ama ondan sonra hiçbir sorunla karşılaşmıyorum.Eğer ramim 2 Gb olsaydı eminim ilk açılıştada çok hızlı olurdu.Vistayı sürekli kötüleyen bir grup var ve windows 7 kurulmasını öneriyor ancak windows 7 deneme sürümü lisansı yok.
Eğer kasmasını istemiyosan kesinlikle basic kur
Ben masaüstü bilgisayarlarımda Vista Ultimate, notebook ve laptopumda ise Vista Home Basic kullanıyorum. Vista Home Basic bilgisayarı fazla kasmaz. Vista Ultimate'de, sizi bilmiyorum ama benim kullanmadığım bir sürü şey var. Fakat Vista Home Basic'den ayrılan birkaç yönü olduğundan ve o yönlere ihtiyacım olduğundan Vista Ultimate'yi kullanıyorum. Home Basic işini rahatlıkla görür diye düşünüyorum. Bilgisayarının performansı da iyi kalır.
Ben her zaman windows vista starterdan yanayım,çok rahat ve guzel bir surum bir suru gereksiz servis kapalı ve uç program sınırlaması ile bilgisayarınıza aşırı yuk binmesini engelliyor ayrıca hiç bir windows uygulamasını uç program sınırlamasına dahil etmemesi ayrı guzel.Vista starter hiç bilgisayarı kastırmaz buna guvenin ve gerisini merak etmeyin derim.Aeero o kadarda onemli değil bence.Hatta bilgisayarı kastıran asıl şey aero bence.Ama ben illa aero isterim diyorsanız gayette yerine oturmuş olan windows 7 rc kullanın derim ben.Merak etmeyin hiç bir sorun olmuyor.Şiddetle tavsiye ederim.
ram ile işemcin düsük geldi bana a ma sana home premium öneririm süper ultimate cok kasar senin pc yi
ultimate çok gereksiz ev kullanıcısı iseniz.tamamen iş odaklı exraları var boşu boşuna sistemi kasıyor.hız ii sayılır ancak mutlaka ram takviyesi gerekir özellikle oyun falan oynayacaksanız ki mic. da min. 1 gb ram istiyo.1gb ramle vista sürünüyo resmen.2 yapsan iyi olur.ama 3gb la çok iyi oluyo.bu arada en iyi sürümü home premium snn için.
- 1
- 2